UZNEMIRUJUĆE

JEZIVE SCENE iz Nagorno-Karabaha: Snimci TORTURE nad jermenskim zatvorenicima lede krv u žilama! (VIDEO)

Proteklog vikenda na društvenim mrežama podeljeno je više video zapisa na kojima se vidi kako azerbejdžanski vojnici maltretiraju jermenske zatvorenike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug (AP Photo/Sergei Grits)

Azerbejdžanske oružane snage nedavno su na društvenim mrežama slavile svoju pobedu u Nagorno-Karabahu, često koristeći video-snimke maltretiranja jermenskih zatvorenika. U jednom od novijih objavljenih video snimaka, azerbejdžanski vojnik snimljen je kako odrubljuje glavu jermenskom zatvoreniku, a kasnije se igra odsečenom glavom žrtve, što podseća na zločine mudžahedina tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Proteklog vikenda na društvenim mrežama je podeljeno više video zapisa, na kojima se vidi kako azerbejdžanski vojnici maltretiraju jermenske zatvorenike, bilo udarajući ih ili prisiljavajući ih da gestikulišu kako bi im se rugali.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Azerbejdžanska vlada još uvek nije komentarisala pojavu ovih video zapisa i fotografija, niti je bilo naznaka da su krivci uhapšeni ili kažnjeni za ove ratne zločine.


Azerbejdžan pretrpeo STRAVIČAN UDARAC: Sve je odletelo u vazduh, mnogo vojnika nestalo u plamenu (VIDEO) 

Prema Karabaškom sporazumu od 9. novembra u Moskvi, Jermenija i Azerbejdžan su se dogovorili o razmeni zatvorenika pod nadzorom ruskih oružanih snaga.



Izvor: Novosti

Komentari (7)

  1. A šta su radili vaši serbi sa zatvorenicima muslimana ,Albanaca i Hrvata u proteklom ratu bilo va drago a sada pošto su vaše vjere vama ne odgovara ,budi realna

    Odgovori

Ostavite komentar