Jedna od vodećih zvezda lige: Jokićev veliki protivnik dobio mega ugovor od Jute!

Košarkaš Jute Džez Donovan Mičel dogovorio je novu saradnju sa tim klubom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen/Youtube/DraftExpress

Mičel (23) prva je zvezda Džezera, igrač oko kojeg će se i u budućnosti graditi tim, pa i ne treba čuditi što su mu čelnici dali maksimalan ugovor.

Donovan Mičel i Juta Džez dogovorili su produženje ugovora na još pet sezona, tokom kojih će Mičel sigurno zaraditi 163 miliona dolara, a sa raznim bonusima i uslovima, taj ugovor bi mogao biti vredan i do 195 miliona dolara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mičel (24) je izrastao u jednog od najeksplozivnijih igrača lige, koji je, takođe, veoma popularan među mlađom populacijom i potencijalno je marketinški veoma interesantan za klub iz Solt lejk sitija.

Donovan Mičel je ovoga leta u plej-ofu oborio rekord Jute Džez po broju poena na jednoj utakmici kada je ubacio 57 poena i to Denveru našeg Nikole Jokića.

Donovan je bivši student Lujvila i u redovima Jute se pokazao kao strašno dobar košarkaš i vrlo vredan za franšizu i sa njim je potpisan višegodišnji ugovor.

Tokom 2018/19. imao je 23.8 poena, 4.1 skok i 4.3 asistencije, dok je u prošloj ostvario 24 poena, 4.1 skok i 4 asistencije.

Zaradiće milione, a ima i posebnu opciju u ugovoru: Bogdanović potpisao ugovor sa NOVIM KLUBOM!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar