UDARNO

Otkriven IDENTITET ubica iz Belvila: Beograđanin i Nikšićanin uhapšeni zbog LIKVIDACIJE Bojana Mirkovića

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/Danilo Krša

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (39) rođenog u Nikšiću, Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (37) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu.

U saopštenju MUP-a navodi se dok se za još jednim licem intenzivno traga. Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju “Belvil”, kada je ubijen Bojan Mirković (34).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica. Njima je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

Osumnjičeni za ubistvo Mirkovića večeras kod tužioca: Jedan DETALJ otvara mnoga pitanja o zločinu

– U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prestonice. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvetljavanju i ovog ubistva – naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Logističar MAFIJAŠKIH KLANOVA: Otkrivamo ko je Bojan Mirković koji je danas ubijen na Novom Beogradu 

– Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspešnom radu – dodao je Vulin.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar