Moguće da je negde otišao da naudi sebi zbog svega što ga je snašlo: Rođaci o nestalom FRULAŠU iz Brusa

Rođak poznatog frulaša rekao je za "Blic" da sumnja da je M. C. "naudio sebi" i da ga zato "nigde nema"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Frulaš iz Brusa, M. C. (64), nestao je 16. novembra, na dan kada je pušten iz pritvora zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad desetogodišnjom devojčicom, i policija već četiri dana intenzivno traga za njim.

Rođak poznatog frulaša rekao je za “Blic” da sumnja da je M. C. “naudio sebi” i da ga zato “nigde nema”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ništa ovo o njegovom nestanku ne znamo. Policija ga i dalje traži. Ja prosto ne znam da li on ima bilo gde drugde da ode kako bi se sklonio osim ovde gde živi”, kaže za “Blic” bizak rođak frulaša osumnjičenog za gnusno krivično delo.

POTRESNE reči oca o frulašu osumnjičenom da mu je napastvovao ĆERKU: Ove grozote je radio mom DETETU!

On zabrinuto dodaje da strahuje da M. C. nije mogao da podnese sramotu zbog svega što se desilo i da to može dovesti do tragedije.

“Postoji mogućnst da je negde otišao da naudi sebi zbog svega što ga je snašlo”, kaže on.

NESTAO PEDOFIL iz Brusa! Frulaš dodirivao devojčicu, trag mu se izgubio u ponedeljak uveče

Kako dodaje, policija je ispitivala njegovu celu porodicu i komšije iz Brusa o tome gde bi M. C. mogao da se krije.

“I mene je policija kontaktirala, ispritivala me je da se možda sklonio ovde u Krivu Reku, jer M. ovde ima kuću pored mene. Međutim ja sam gledao i primetio sam paučinu koja pokazuje da niko dugo vremena nije ulazio u tu kuću”,priča rođak frulaša i dodaje da misli da je ceo slučaj njegovom rođaku “namešten”.

“Otišao je jer nije mogao da podnese taj poraz i sramotu. On nije uradio to za šta je bio uhapšen, to mu je sve namešteno”,  tvrdi on.

Dodirivao devojčicu na času frule

M. C. je policiji prijavio otac desetogodišnje devojčice kojoj je držao časove frule u svom domu. Kako je prijavljeno, njemu je ćerka rekla da ju je M.C. tokom časa držao za grudi i potom joj rekao da to ne priča nikome. Preplašena devojčica ipak je smogla snage da sve ispriča svojim roditeljima, koji su odmah reagovali. M. C. je ubrzo priveden, a devojčica je saslušana.

Poznati muzičar iz Brusa SALUŠAN u tužilaštvu: Sumnja se da je PIPKAO devojčicu

Pobegao čim je pušten iz pritvora

Poznati izvođač etno-muzike je nekoliko sati pre nestanka pušten iz pritvora Okružnog zatvora u Kruševcu, gde se nalazio zbog sumnje da je u svom domu po grudima dodirivao desetogodišnju devojčicu. Kako se saznaje ranije u Osnovnom sudu u Brusu, njemu je pritvor bio određen zbog postojanja mogućnosti uticaja na svedoke, a nakon njihovog saslušanja je pušten.

“Nakon što su svedoci saslušani 13. novembra od strane Osnovnog javnog tužilaštva Brus, dana 16.11.2020. godine Osnovnom sudu Brus dostavljen je dopis da su svi svedoci saslušani te da ne postoje više razlozi za pritvor, pa je isti ukinut istog dana”, rekli su iz OS Brus za “Blic”.

Ostavio oproštajno pismo u kupatilu

Prema pisanju medija navodno je supruga M. C., nakon njegovog nestanka u kupatilu pronašla pismo, koje je kasnije predala policiji.

“Ušao je u kupatilo i onda je vezao električni kabl, popeo se na prozor, preskočio otvor i spustio se do zemlje, a u tom trenutku je porodica uspela da provali vrata. Upravo je supruga našla pismo”, rekao je izvor ranije.

Istražuje se da li ima još slučajeva

Nakon vesti o njegovom privođenju zbog dodirivanja devojčice po grudima, na društvenim mrežama oglasilo se još nekoliko devojaka koje tvrde da su slične neprijatne situacije doživele s njim kada su bile mlađe. Policija istražuje da li postoji još slučajeva.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar