STRAŠNO

Jezive PRETNJE UBISTVOM predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću: “Čeka se trenutak da ti se skine glava”

Profil pod imenom Miloš Bpm Petrovic je podelio sliku na kojoj se nalaze Milorad Dodik, Milo Đukanović i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Veliku hajku u poslednje vreme vrše određeni mediji protiv predsednika Vučića i čitave njegove porodice, a sada to rade i pojedinci koji pretnje smrću eksplicitno objavljuju na društvenim mrežama.

Naime, izvesni Miloš Bpm Petrovic je podelio sliku na kojoj se nalaze Milorad Dodik, Milo Đukanović i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Crvenom bojom su precrtani predsednik Crne Gore i član Predsedništva BiH, a iznad glave Aleksandra Vučića piše “sledeći” uz opis koji je otvorena pretnja smrću predsedniku Vučiću:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću da reši znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaću sobu kad ugasiš svetlo… Vučiću, samo te posmatram, a ne znaš đe sam, ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim stalno, kroz optički nišan. Šećeru, gotov si, šećeru još malo i linč na tebe kreće… Praćen si”, napisao je korisnik društvene mreže Miloš Bpm Petrović.

Foto: printscreen/facebook

Jasno je da se iza ovog profila krije Đilasov glasnogovornik koji u svojim objavama izražava otvorenu netrepeljivost prema Aleksandru Vučiću.

Majka optuženog za PRETNJE SMRĆU Vučiću otkrila odakle mu meci: Dragan Milošev se lečio od opasnog poroka

Nakon toga je usledio i nastavak:

“Ovog našeg pe*era prati ekipa “Čistača” 24/7. Ekipa je iz naroda, naši ljudi, samo se čeka adekvatan trenutak da se skine glava. Ljudi su profesionalci, a nas 1.000 smo sakupili novacda platimo “Čistače”, jer dosta nam je Vučka.

Foto: printscreen/facebook

Nemalo puta se dogodilo da Aleksandar Vučić nije meta kao predsednik već se glasnogovornici Đilasove politike direktno usmere na predsednikovu decu i ostatak njegove porodice, a sada mu otvoreno prete i smrću.

Predsedniku upućene STRAVIČNE pretnje smrću: “Ubiti Vučića!” (FOTO)

Foto: printscreen/facebook


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar