Šokantna ispovest: Očuh me je NAUČIO sve što znam o vođenju ljubavi, a plaši me samo JEDNA stvar

Nikada nije imala dečka, pa je zbog toga došla na zapanjujuću ideju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Jedna anonimna 20-godišnja devojka je na internetu objavila šokantnu priču, koja je mnoge ostavila bez teksta.

Naime, ona se upustila u neku vrstu veze sa svojim očuhom, kako bi je on naučio šta treba da radi u odnosu sa momcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Živim sa svojom majkom i očuhom, dobar sam student, ali imam problem sa momcima. Većina mojih drugarica su već imale dečka, kao i seks sa njima, a ja sam i dalje nevina”, započinje ona svoju ispovest.

Devojka kaže da joj se niko od momaka koji su joj se udvarali i koji su je zvali na dejtove nikada nije dopao i da ih je uvek odbijala.

Ipak, sada je već počela da se brine da ona neće znati šta treba da radi kada joj se neko stvarno bude dopao, pa je došla na suludu ideju.

“Ne želim da ta osoba odmah izgubi interesovanje kada vidi da sam totalni amater u svemu. Zbog toga sam odlučila da pitam svog očuha da me podučava u vezi svega ovoga. On je prvo momentalno odbio moj predlog, ali sam ja insistirala i na kraju je, uz određene uslove, pristao”, kaže ona.

Foto: Freepik/standret

Uslovi su podrazumevali da njih dvoje ne idu “do kraja”, već korak po korak, kao i da oboje mogu da se povuku iz ovakve vrste odnosa u svakom trenutku.

“Pre skoro godinu dana smo u tajnosti počeli ovo da praktikujemo. Poljubila sam se nekoliko puta sa momcima, ali na brzinu, a sada sam naučila kako stvarno treba da se ljubim. Nakon što sam se oslobodila, htela sam da malo ubrzam stvari sa svojim očuhom, ali mi on stalno govori da budem strpljiva”, iskrena je.

Međutim, ona kaže da su do sada imali svaku vrstu odnosa, sem pravog seksa.

Foto: Freepik/ freepic.diller

“Brinem se das će taj poslednji korak sve da promeni. On je atraktivan muškarac i plašim se da ću možda, nakon seksa, poželeti da budem sa njim u pravoj vezi, a ne želim da ga izgubim kao očinsku figuru”, rekla je.

Još jedna stvar koja je plaši je to da se ovo ne sazna i da njen očuh ne zapadne u probleme zbog nje.

“Ako, ne daj Bože, ovo neko sazna, barem možemo da kažemo da nikada nismo imali pravi seks. Umrla bih ako bi on imao neki problem zbog mene. Mada, ako smo sve do sada već uradili, da li bi bilo toliko strašno da odradimo i taj poslednji korak? Dosta mi je da budem jedina nevina devojka u društvu”, kaže ova devojka.

Foto: Freepik/standret

Prema njenim rečima, svesna je da niko ne bi razumeo njenu odluku, ali dodaje da je mnogo toga i naučila.

“Sada sam postala ekspert za mnoge stvari, koje nijedna od mojih drugarica ne zna. Nekog budućeg dečka bih morala da slažem, ako bi me pitao odakle sam sve ovo naučila. Ipak, nekada se pitam da li ću zbog ovoga da odem u pakao i da li je sve ovo možda bila velika greška”. zaključuje ona.

Foto: Freepik/lookstudio

Psiholog koji je pročitao ovu ispovest, posavetovao je devojku da bi trebalo da potraži stručnu pomoć i izrazio je svoje mišljenje da je sve ovo veoma pogrešno.

“Sve što sam čuo može da prourokuje mnogo štete i na više nivoa je pogrešno. Mislim da je neophodno da se posavetujete sa stručnim licem, koje bi vam odredilo terapiju i koje bi dublje zašlo u razloge zbog kojih ste se odlučili na ovako nešto. Potrebno je da vam se objasni kako da prekinete ovaj odnos i prevaziđete mentalne barijere, koje su vas doveli u ovu poziciju”, ističe on.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (12)

  1. Nije nikakva vest na "zapadu". Na kanalima za "odrasle" koje emituje SBB kablovski operater često možete naći naslove filmova kiji imaju nazive poput "stepmoms seduce", "Stepfather/Stepdaughter Affair", " My Stepbrother's".Svi ovi skandalozni naslovi su u produkciji Hustler TV. Činjenica je da ih jako veliki broj ljudi gleda (NS, Beograd) i ne buni se dosta govori o promenama u društvu danas.

    Odgovori
  2. Ala smaraju ovakvi komentari. Vidite da je ovo i na tom istom Zapadu vest jer nije normalno. Ono što se radi na Istoku najčešće ni ne dođe do novina, a radi se, nažalost, svašta. Roditelji prodaju devojčice da se udaju za starce, na primer. Možda je Vama to normalno jer je sa Istoka. Celi svet je izopačen jer je ljudski rod, nažalost takav. Svuda ima ludaka. Pustite više te glupave floskule o zapadnim vrednostima.

    Odgovori

Ostavite komentar