Legendarni trener opleo po reprezentativcima Srbije: Igraju kao primadone, a posle meča se ljube!

Nekadašnji jugoslovenski selektor kritikovao je srpske reprezentativce nakon ispadanja iz plej ofa za plasman na EURO od Škotske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Srbi su kod kuće poraženi nakon penala od ostrvske selekcije.

“Razočaran sam, da igrati tako važnu utakmicu bez krvi, bez ritma, bez oštrine, dozvoliti da u sred Beograda Mađari naprave kvalitetan rezultat. Dosta više foliranja. Ako se se ima rezultat neka se hvali do beskrajnosti i tim i selektor, ako se nema rezultat, dajte malo kritike tim fudbalerima. Nisu oni zvezde, primadone, da mogu da se ponašaju da bez duela odigraju utakmicu. Što je najgore vidim posle meča ljube se. Pa nije mu Mađar brat nego protivnik”, rekao je nekadašnji selektor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Živadinović je naglasio da je selektor Tumbaković stručan za posao koji radi, ali da je okružen sa previše pogrešnih ljudi.

“Tumba je moj drugar i bili smo zajedno u Kuvajtu. Ja njega razumem i on toliko problema ima. Toliko rade protiv njega da je to sramotno. Žao mi je Tumbe, on je dobar dečko, ali ubačen je u kandže neljudi. Juče se videlo koliko je naša reprezentacija nejedinstvena, juče se videlo kako shvatamo svaku utakmicu koja je biti ili ne biti lako ćemo. Dajte malo mere, slobodno kritikujte fudbalere, pa nisu oni primadone”, dodao je Živadinović i još jednom se osvrnuo na zalaganje naših reprezentativaca.

“To je ono što nama fali godinama. ja sam uvek rekao igračima kada vas budem video da sa terena izlazite krvavi i da ne možete da stojite na nogama, značu da ste se zalagali. Nemoj da se foliramo, pričamo velike priče, dva faula nismo napravili. Je l’ otišao neko u bolnicu? Nije. Vi možete Nemcu ili bilo kome dati sve u životu, ali za njega je reprezentacija ključ. Kod nas toga nema još uvek”, zaključio je iskusni fudbalski stručnjak.

Navikli smo da ga viđamo na svakoj utakmici Zvezde: Bekjareva su voleli svi navijači, a predvideo je Bari



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar