UZBUDLJIVO

Ramos TRAGIČAR večeri: Francuska OVERILA prvo mesto u grupi (VIDEO+FOTO)

Kapiten Španije dva puta nije bio precizan sa bele tačke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Fudbaleri Francuske pobedili su u gostima Portugal sa 1:0, u utakmici petog kola Grupe 3 A divizije Lige nacija i tako overili prvo mesto u grupi.

Fantastičan meč na La Lužu odlučio je Ngolo Kante, golom na startu drugog dela i time poslao “trikolore” u plej-of, gde će voditi bitka za trofej.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U drugom meču Grupe 3, Hrvatska je gostovala Švedskoj i bio joj je dovoljan i bod kako bi osigurala ostanak u elitnoj diviziji, ali je domaća selekcija slavila sa 2:1.

Švedska je do važne pobede stigla golovima u prvom poluvremenu. Strelci su bili Kuluševski u 36, odnosno Danielson u drugom minutu sudijske nadoknade. Isti igrač je postigao i autogol u finišu, tako da će poslednje kolo morati da odredi konačni redosled na tabeli. Šveđani gostuju Francuskoj, dok Hrvatska dočekuje Portugal.

Fudbaleri Nemačke pobedili su na svom terenu selekciju Ukrajine sa 3:1, u utakmici petog kola Grupe 4 A Lige nacija.

Ekipa Joakima Leva je do trijumfa došla posle preokreta. Oni su na gol Jermečuka u 12. minutu imali spreman odgovor i već do poluvremena preokrenuli rezultat. Prvo je Sane u 23. pogodio, da bi to isto u 33. učinio i Timo Verner. Napadač Čelsija postiže novi pogodak u 64. minutu, što je ispostaviće se bio konačan rezultat.

Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Sohn

U drugom meču iste grupe, Švajcarska i Španija odigrale su nerešeno 1:1. “Crvena furija” je jedva izvukla bod u Bazelu, a tragičar meča je Serhio Ramos koji je promašio dva penala u 57. i 79. minutu.  Kada je reč o strelcima Remo Frojler je u 26. minutu doneo prednost Švajcarskoj, a izjednačio je Đerar Moreno u 89. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Gde će se igrati EURO? Evropska kuća fudbala INSISTIRA na jednoj opciji!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar