Lukasova bivša prijavljivala Žiku Jakšića POLICIJI: On ima ozbiljan problem sa ALKOHOLOM?!

A nekada su bili prijatelji...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:Printscreen/ Youtube/ EmisijaPremijera/ GrandOnline

Bivša supruga folk zvezde Ace Lukasa, Sonja Vuksanović prijavila je policiji producenta Granda Žiku Jakšića.

Naime, Sonja je prijavila Žiku za buku čak nekoliko puta zaredom, a poslednji put tokom ovog leta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što se pre tri godine razvela od popularnog folkera, Sonja se sa Voždovca preselila na Bežanijsku kosu, tik pored manje zgrade u kojoj živi producent “Granda” i autor emisije “Nikad nije kasno”. Iako su se svojevremeno porodično družili, sada Sonja sa Žikom ne komunicira.

foto: E-stock

Kako piše Kurir, Sonja je Žiku prvi put prijavila prošle godine kada je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom organizovao muziku uživo. Komunalci su mu došli na vrata i rekli da smesta mora da prekine s muzikom i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka jer smeta komšijama iz okolnih kuća. On je ugasio ozvučenje i slavlje se naprasno završilo. I minulog leta je Žika organizovao zabave na bazenu koji se nalazi u njegovom dvorištu.

Partijalo se do zore, ali se samo Sonja usudila da prijavi. Ona je, navodno najugroženija, jer se iz njenog stana sve vidi i čuje, budući da mu je najbliža. Žika je uredno platio kaznu i više nije pravio zabave, a ubrzo je i saznao da iza svega stoji Sonja.

Foto: Screenshot Youtube

“Jeste, bili su komunalci letos jer sam u dvorištu pustio jače muziku. Ljudi došli i sve mi fino objasnili da su komšije prijavile. Rekao sam im da ja nisam imao osećaj da se tako glasno čuje, meni nije delovalo. Odmah sam smanjio muziku i sve je bilo u redu. Ovom prilikom se izvinjavam komšijama. Ja i dalje ne znam ko je prijavio. Sada više vodim računa”, rekao je Žika.

Ovo je stariji SIN Žike Jakšića: Pravi je FRAJER, a estrada ga ne zanima! Evo čime se bavi (FOTO)

“Ne bih da komentarišem umišljenog Hjua Hefnera, koji ima ozbiljan problem sa alkoholom i krizom srednjih godina”, bila je izričita Sonja.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar