Otkrila TAJNU sobu u kući: Kada je otvorila vrata, SLEDILA se od straha (FOTO)

Rešila je da zaključa prostoriju i nikad više je ne otvori

Foto: TikTok/rooney8900

Kupila ju je pre nekoliko meseci. Bila je lepa na oko, prostrana i funkcionalna. Prava kuća iz snova.

Međutim, koliko je imala prostorija, vlasnica nije stigla ni da pogleda sve, pa i da ih otkrije sve dok se nije “skućila” s porodicom. A onda ju je čekalo nimalo prijatno iznenađenje.

Vlasnica kuće podelila je sa ljudima na TikToku jezivo otkriće tajne sobe za koju nije na početku ni primetila da postoji, kao deo suterena.

A kada je otvorila njena vrata, za nekoliko trenutaka donela je odluku da ih zauvek zaključa.

@rooney8900Should I upload a second video exploring what else is back there? ##fyp ##hiddenroom ##treasurehunt ##haunted ##oldhouse♬ original sound – Rooney

Jezivu sobu pronašla je kada je čistila ormarić i shvatila da ga može pomeriti, a onda je ugledala mala vrata.

“Kupili smo ovu kuću pre nekoliko meseci. Primetila sam da se ova vrata mogu pomeriti i sada vidim da je neki prostor iza nje. Deca su mi rekla da bi trebala da snimim kako ih otvaram i vidim šta je zapravo unutra”, objasnila je vlasnica kuće.

Kada je ušla u sobu, imala je šta da vidi. Skučeni prostor bio je natrpan stvarima poput starih slika, posuđa, starih novčića i jezivih lutaka koje su najviše izbezumile ekipu u komentarima.

“Dobijam jako loše vibracije od ove sobe”, Prepuna je lutaka, to ne može biti dobro”, “Lutka u crvenom je živa”, “Ovo je toliko jezivo da se tresem od straha”, “Iseli se. Odmah”, pisali su ljudi u komentarima.

@rooney8900Exploring the hidden room! ##fyp ##hiddenroom ##oldhouse ##exploring

♬ original sound – Rooney

Vlasnica je priznala da je i ona bila uznemirena jer su neke lutke delovale užasno na psihu, a i miris sobe je bio kao da je nečiji leš dugo bio unutra.

“Odlučila sam da zaključam sobu i mislim da je vratim onima kojima pripada, a to ste vi, devojke”, rekla je vlasnica gledajući ka lutkama.

Najstrašniji snimak od 15 sekundi u 2020. godini: ISPREPADAĆETE se kao ni za šta drugo pre (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar