OGOLIO DUŠU

Metju Mekonahi ŠOKIRAO svet: Bio je ZLOSTAVLJAN u mladosti, sa majkom nije govorio 8 godina…

Sve je zaprepastila i bizarna smrt njegovog oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Glumac Metju Mekonahi je pre par dana izdao svoje memoare, pod nazivom “Zelena svetla”, i tu otkrio mnoge šokantne detalje o svom privatnom životu.

On je, između ostalog, otkrio da mu je otac preminuo u toku vođenja ljubavi sa glumčevom majkom, ali i da je on sam bio žrtva zlostavljanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj snimak će vas ODUŠEVITI: Mekonahi priredio najbolju partiju igre na sreću za penzionere (VIDEO)

Glumac je na samom početku knjige izneo nekoliko činjenica o sebi, kako bi pripremio čitaoce na ono što sledi.

“Ucenjen sam prvi put kad sam vodio ljubav, sa 15 godina. Bio sam uveren da ću završiti u paklu zbog toga što sam to uradio pre braka”, napisao je Metju, između ostalog, u svojim memoarima.

On je naveo i da ga je napao muškarac kada je imao samo 18 godina i “dok je onesvešćen ležao u zadnjem delu kombija”. Ipak, istakao je da se zbog toga nikada nije osetio kao žrtva.

Novi trejler za akcioni hit Gaja Ričija o londonskom kralju marihuane

“Nikada se nisam osetio žrtvom. Imam veliki broj dokaza da se svet ujedinio da me usreći”, rekao je Mekonahi, a prenosi Variety.

Glumac je nedavno gostovao i u emisiji kod Hauarda Stena i tu otkrio da čitavih osam godina nije razgovarao sa majkom, a sve zbog toga što je razgovarala sa novinarima bez njegovog znanja.

“Osam godina nismo pričali”, rekao je Metju naglasivši da je u više navrata pokušao da razgovara sa njom telefonom, ali je to bilo nemoguće jer je ona bila opterećena njegovom slavom. Kako je naglasio, nikada od nje nije dobijao majčinsku podršku.

Žene širom sveta biće RAZOČARANE: Kejt Hadson otkrila koji holivudski zavodnik se NAJLOŠIJE ljubi!

“Dešavalo se da razgovaram s njom i da posle nekoliko dana završimo u novinama. Rekao sam joj da ne govori to, da treba da ostane između nas. Postala je druga osoba, ali niko nije savršen. Oprostio sam joj, nije ona kriva. Samo sam morao da postavim neke granice i to je trajalo tih osam napornih godina, a sada je naš odnos mnogo bolji”, zaključio je Mekonahi u emisiji.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Variety

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar