Borjanovi otkrili: Dete nam je zlostavljano, reporteri vređali 90 minuta, Vuletić NASTAVLJA SA NAPADIMA!

Milan i Snežana Borjan bili su gosti jutarnjeg programa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Golman Crvene zvezde i njegova supruga našli su na udaru po završetku 163. “večitog derbija”, u kome su Partizan i Crvena zvezda odigrali 1:1 u Humskoj.

Nakon meča došlo je do vrlo neprijatnih scena, vređanja i pretnji smrću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana gostovali su u jutarnjem programu gde su ponovo govorili povodom nasilja kojem ga je izložio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Foto: Objektiv.rs

“Automatski sam zvao advokata kada sam video tu sliku (fotošopiranu), biće podnesena krivična prijava“, rekao je Borjan.

“Kanađani sve prate, saigrači, svi su bili šokirani, dobio sam poruke od predsednika saveza, selektora, u kontaktu sam sa ministarstvom. Ima dosta toga što oni mogu da urade, rade na tome i uskoro će da reaguju”, dodao je on.

“Ovo što radi profesor je slanje loše poruke deci, ljudima, narodu. Ne brinem se za sebe, brinem za sina Filipa, ne znam šta može da padne profesoru na pamet, koga može da pozove. Treba da se šalje poruka ljubavi, a ne mržnje. Konstantno je neka mržnja, daj da se opametimo i volimo jedni druge. Ovo je sport, nije kriminal. Daj da budemo jedan narod, ne dva različita sveta”, rekao je Borjan.

Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Kako je ispričala Snežana Borjan, Vuletić se nije ni malo opametio već je nastavio po starom. odnosno nastavio da vređa “gospođetinu”.

“On se plaća iz budžeta Republike Srbije, da li je normalno da najstrašnije krši član 117. krivičnog zakona. On nastavlja najstrašnije da nas vređa”, ispričala je Snežana i pozvala nadležne da reaguju.

“Bila sam četiri godine direktorka marketinga Partizana, znamo da je derbi praznik fudbala, da se svi raduju njemu, ali postoje čarke na terenu i van terena. To je legitimno, završi se za jedan dan, ali je ova situacija prevršila svaku meru. Profesor Pravnog fakulteta Vuletić je najstrašnije zloupotrebio moje dete, ranije izmontiranu sliku je stavio na svoj profil na Tviteru i doveo u pitanje očinstvo mog deteta. Kao profesor, akademski građanin je prevršio Konvenciju o pravu deteta u kojoj se kaže da nijedno dete ne sme ni fizički ni mentalno da bude zlostavljano. Naše dete je mentalno zlostavljano, ono će za pet, šest godina krenuti u školu, ostaće te slike, deca su surova…”, rekla je Snežana.

Foto: Objektiv.rs

“Čarke postoje dan pre derbija i dan posle derbija, i tu se sve završava. Reporteri su me konstantno vređali svih 90 minuta i iza jednog i iza drugog gola”, požalio se Milan Borjan u jutarnjem programu na šta je Snežana dodala da to nisu bili reporteri.

Upitan zašto se sve to dešava, Borjan je rekao:

“To govori da imaju kompleks od nas, za dobrim konjem prašina se diže… Kanađani su šokirani, dobijao sam pozive, rekli su da će maksimalno da pomognu, koliko je u moći. Oni mogu dosta toga da urade, videće se narednih dana, ne bih da pričam na televiziji, rekli su da ne iznosim informacije.”

Foto: Objektiv.rs

Da li će Vuletić biti prekretnica?

“Nadamo se da je ovo poslednji put, uradićemo sve, doćićemo do najviših instanci, kako bi završili sa ovakvim ponašanjem. Imamo veliku podršku, deca ne smeju da se diraju”, rekla je Snežana i dodala da više ne žele da se bave profesorom Vuletićem i da sve ostavljaju nadležnim sudovima kako bi doneli pravu odluku.

Borjan posle fotošopa, vređanja i pretnji smrću: Tužiću Vuletića, želim da ga IZBACIM IZ FUDBALA!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar