BIĆE NAPETO

Nastaće haos kad se suoči sa JANJUŠEM: Maja Marinković otkriva da je spremna za ULAZAK u Zadrugu!

Ona je prokomentarisala aktuelne učesnike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot TV Pink

Maja Marinković spremna je za ulazak u Zadrugu 4, kako piše Alo.

Ona će se tamo suočiti sa bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim ima neraščišćen odnos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je njhov raskid bio buran, a i Maja ga je i javno optužila za matretiranje, ne sumnjamo da će se turbulencije između njih nastaviti i kada ona uđe u Belu kuću.

Maja za Alo kaže da će ovog puta govoriti samo istinu, jer se kaje što je, kako kaže, zbog bivšeg partnera Janjuša  morala da laže.

“Lagala sam zbog Janjuša i gorko se kajem. Skrivala sam našu vezu i evo šta mi je uradio. Janjuš je pričao kako neko, aludirajući na mene, naručuje pozive njegovoj supruzi Eni i da joj grokće na telefon, što je čista glupost. Dokaze sam dala za sve što sam iznosila”, kaže Maja, koja objašnjava zašto nije tužila Janjuša, što su mnogi očekivali.

“Imala sam uvek u glavi da ima dete i da mu mogu zbog toga naškoditi. Ne razumem se u pravne termine, ali sigurno ne bi prošao bez posledica, možda bi mu i ćerku oduzeli. Svakako da je katastrofa to što je on radio”, govori Marinkovićeva, kojoj se dopada nova sezona rijalitija.

“Meni je Fran simpatičan, kao neka bebica je. Ne mislim ovo u ljubavnom smislu. Da li se ostale devojke približavaju njemu, jer znaju da je on favorit, nisam sigurna u to.”

Ona smatra da je Vladimir Tomović ispao čovek kada je sprečio da Kristijan Golubović fizički nasrne na Mariju Kulić.

Maja odgovorila na Janjuševe optužbe: Te KLOŠARSKE i KOCKARSKE fore može da koristi tamo gde je navikao!

“S Tomovićem nisam u dobrim odnosima, ne postoji netrpeljivost, ali se ni ne družimo. Ispao je čovek kada se umešao da Kristijan ne udari Mariju”, iskreno kaže Maja, koja je prekinula svaki kontakt s Aleksandrom Nikolić.

“Aleksandra i ja smo se nakon “Zadruge” dva puta videle i kad sam čula kakvim se promiskuitetnim radnjama bavi, nisam želela više da se družim. Ona bi htela s Kristijanom da bude, ali on neće.”



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar