Nakon što me je verenik prevario, vodila sam ljubav sa 8 muškaraca za 8 dana ali DEVETI je napravio haos

Posle verenikove preljube upala je u seksualnu vrtešku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ halayalex

Nakon što ju je verenik prevario, jedna Britanka je uletela u vrtešku seksa za jednu noć i za kratko vreme je spavala sa osam muškaraca.

Međutim, na početku veze, sve je bilo sasvim drugačije, i ona je uveliko planirala venčanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imam 25 godina i trebalo je da imam venčanje iz snova, i da se udam za divnog muškaraca kojeg poznajem sedam godina”, započinje devojka svoju ispovest.

“Isplanirali smo svadbu do poslednjeg detalja, međutim, pojavila se korona i morali smo sve da otkažemo. Zakazali smo novi datum za narednu godinu, ali ipak smo odlučili da nastavimo sa planiranom momačkom i devojačkom zabavom kako bi se malo zabavili. Ja sam isplanirala odlazak u spa centar i večeru u restoranu, a moj verenik koji ima 28 godina, je otišao na pijanku u pabu”, priča Engleskinja.

Foto: Freepik/standret

“Narednog dana prijateljica mi je rekla da je videla mog verenika kako se ljubi sa drugom devojkom ispred paba. Ja sam bila očajna i suočila sam se sa njim. On je rekao da mu je ona samo drugarica i da to nije ništa značilo. Pokušala sam da sve zaboravim, ali potom sam ga sa istom devojkom videla kako se drži za ruke u tržnom centru. Odjurila sam do njih, posvađala se sa njim i otkazala venčanje”, objašnjava ona i nastavlja:

Foto: Freepik/standret

“Tugu sam pokušala da utolim izlascima sa prijateljima. Prošlog meseca, kada sam po drugi put izašla, prišao mi je mladić od 19 godina i počeo da me muva. Bila sam polaskana i imali smo seks na zadnjem sedištu njegovog automobila. Nedelju dana kasnije, slično sam uradila i sa drugim muškarcem”.

Foto: Freepik/lookstudio

“Do sada sam imala seks sa osam muškaraca, i nijednog od njih nisam više videla posle tih avantura za jednu noć. Ali najtužnije od svega je što moj verenik, koji je u vezi sa koleginicom sa posla, i dalje svraća kod mene zbog seksa”, iskrena je Britanka.

Foto: Freepik/halayalex

“On je uvek uspevao da umanji moje samopouzdanje i ja ne znam kako da mu se suprostavim. Prijatelji mi savetuju da ga otkačim, ali ja sam ipak planirala da se udam za tog čoveka, i mi imamo zajedničku prošlost”, zaključila je devojka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

Ostavite komentar