Mesecima držao devojku u ormaru: Svaki dan je tukao i SEKAO po telu, a onda je napravio FATALNU grešku

Mislio je da će je zauvek ovako terorisati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: South Wales Police/Printscreen

Porodično nasilje krene prvo sa verbalnim zlostavljanjem, a potom i s jednim udarcem. Obično šamarom ili davljenjem, kažu psiholozi.

Potom, ako se siledžija ne zaustavi, to mu pređe u naviku i onda…

I.Rems iz velškog grada Svonsija čudom je i dalje živa mada je mentalno odavno “u autu”, iako ne bez šansi da se vrati jednom u život.

Nju je mesecima zlostavljao Šejn Bouen koji je uhapšen i procesuiran, te mu je zabranjeno da viđa bivšu devojku i priđe joj uopšte, u narednih pet godina.

Šutnuo plesačicu iz zaleta, letela metrima unazad: Siledžija sa snimka JEDAN “GREH” ne prašta (VIDEO)

Šejn je uništio devojku zbog ljubomore. Prvo joj je priređivao scene po restoranima, a onda ju je prvi put pretukao u kući kad je naručila pogrešnu hranu. Tada joj je razbio vilicu.

Tortura se nastavila čak i na ulici ali niko nije smeo da zove policiju jer je Šejn u kraju bio poznat kao veoma nezgodan muškarac koji se svakom sveti i za najmanju sitnicu. Kako mu devojka više ne bi izlazila sama napolje, zaključao ju je u ormaru sobe i tako je držao nekoliko meseci.

Kad bi htela da prošeta malo, išla je bukvalno na uzici po kući a i tad je dobijala šamare od Šejna, čisto da se upamti “ko je glavni u kući“. Šejn je najdalje otišao kad ju je u pijanom stanju dva puta sekao po telu, kako bi je video da krvari.

Na svu sreću, patnju nesrećne devojke zaustavili su članovi njene familije kad su jednom došli pred vrata da pitaju Šejna gde je mesecima i što se ne javlja. Njemu je baš tad na majici bila krv, što je uplašilo sestru od I.

Pitala je Šejna šta se dešava i videla je da on muca i izvrdava sa istinom. Tada je pozvala policiju koja je pretresla kuću i pronašla devojku u modricama i užasnom stanju u ormaru.

Iz očiju joj izbija ZLO: Zadavila ženu, pa joj isekla stomak da IZVADI bebu, a onda je napravila grešku



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar