“Voleću te do kraja života, već mi nedostaješ”: Ketrin Zita Džons se uz emotivne reči oprostila od legende svetskog glumišta

Tera suze na oči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia

Slavni glumac Kirk Daglas preminuo je juče u 103. godini, a od njega se emotivnom porukom oprostila i njegova snaja, holivudska glumica Ketrin Zita Džons.

Ketrin Zita Džons, supruga Kirkovog sina Majkla Daglasa, bila je veoma vezana za svog svekra i njegova smrt izuzetno ju je pogodila.

“Moj dragi Kirk, voleću te do kraja života. Već mi nedostaješ. Lepo spavaj” napisala je glumica uz fotografiju s Kirkom.

 

View this post on Instagram

 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight…

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Njih dvoje međusobno su se izuzetno poštovali, zajedno dolazili na javne događaje i neretko objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Na dodeli Zlatnog globusa 2018. godine Ketrin je odala počast karijeri Kirka Daglasa, s kojim je tad izašla na pozornicu.

“Mog svekra, ovu živu holivudsku legendu Kirka, je 1991. prepoznalo Udruženje pisaca u Americi zbog njegove uloge u zatvaranju ‘holivudske crne liste’ zbog koje je nekima bio uskraćen rad u filmskoj industriji”, rekla je ona tad.

Kirk je pomogao da se ukine crna lista na kojoj su se nalazili radnici iz filmske industrije koje su optužili za povezanost s komunizmom.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar