POVREDIO JE

Šemsa smrtno RAZOČARANA u poznatog kolegu: Sestri slavila POSLEDNJI rođendan, a on se oglušio o molbu…

"Sumnjam da će ikad biti voljen i poštovan kao ja"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Folk pevačica Šemsa Suljaković izjavila je za RBSM radio da je svojevremeno veoma razočarao mladi kolega, Amar Gile Jašarspahić.

Ponosna na njegov poklon! Amar Gile i Nataša Radan se više ne kriju, pevač živi u njenom stanu?! (FOTO)

foto:Printscreen Instagram

“Možda taj sjajni pevač i lepi mladi čovek nije me sa predumišljajem povredio, ali ispalo je da jeste. Dok smo mojoj pokojnoj sestri Ameli slavili poslednji njen rođendan, znala sam da naprosto obožava Gileta. I dok se slavlje dešavalo na otvorenom u Švedskoj, sakrila sam se i nazvala Gileta zamolivši ga da joj samo čestita rođendan. To bi za nju bio neverovatan poklon, jer svi smo znali koliko ga voli. Obećao je da će brzo pozvati, a ja da bih bila sigurna pozvala sam njegovog menadžera. Njemu sam takođe uputila molbu. Od toga na kraju nije bilo ništa”, rekla je ona za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šemsa se udala veoma mlada, sin joj je ranjen u ratu, a i njoj je život visio o koncu: Jedva se izvukla!

“Smrtno sam bila razočarana, nisam mogla da verujem da se oglušio o molbu koja nije bila usluga za mene nego za mladu ženu koja će vrlo brzo otići sa ovog sveta. Bila sam i tužna i ljuta na mlađeg kolegu kojeg sam baš volela. Ništa manje mu ja i sada ne želim dobro, uspeh i sreću ali da bi se kockice poklopile trebala je doći moja satisfakcija, a ona je vrlo brzo stigla posle tog događaja. Bio je to poziv Giletovog menadžera, tog istog koga sam molila, ovog puta sa njegovom molbom da budem gost na Giletovom koncertu u Zenici. Zahvalila sam se na poverenju i glatko rekla ne”, objasnila je Šemsa.

Amar Gile nakon razvoda priznao: Fale mi i žena i dete… (FOTO)

Kako kaže, mladom kolegi ipak želi sve najbolje.

“Ta bol negde duboko u meni je ostala, pa sam tada sama sebi kazala kako dragi Bog sve to fino posloži. Neka smo mi svi živi i zdravi, a ja bih mu poželela da doživi bar deo moje popularnosti u karijeri, da bude voljen od ljudi, da je živ i zdrav i on i njegovi bližnji, ali čisto sumnjam da će ikada biti voljen i poštovan kao ja kojoj su ljudi prozreli duševnu iskrenost i poštenje”, izjavila je Šemsa za pomenuti medij.

B.K.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar