Konačno, istina: Izmerili su 15.520 muških polnih organa i utvrdili koliko je ZAISTA dug prosečan PONOS

Neki će biti razočarani, a mnogi zadovoljni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia.rs

Konačno možemo da kažemo da je razrešena jedna od najvećih muških misterija, a to je koliko tačno iznosi prosečna dužina penisa.

Ma koliko to smešno zvučalo, kada kažete prosek ili prosečno, dobijate iznenađujuće različite podatke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, ovoga puta, niko ne može da ospori da je uzorak reprezentativan, budući da je u studiji izmereno čak 15.520 penisa muškaraca širom sveta.

A rezultati su očekivano zanimljivi.

Prosečna dužina penisa u opuštenom stanju je 9,16 centimetara, a u erekciji, 13,12 centimetara.

Foto/Freepik.com/nikitabuida

Što se obima tiče, u opuštenom stanju, prosek je 9,31 centimetara, a u erekciji 11,66 centimetara.

Sada je red da se pozabavimo i onima koji su malo obdareniji – verovatno će ove cifre razočarati mnoge, ali samo 5 odsto testiranih muškaraca je imalo polni organ duži od 16 centimetara.

Foto/ Freepik/ freepic.diller

Suprotno ustaljenim mišljenjima, istraživači nisu utvrdili bilo kakvu vezu između veličine stopala i testisa ili telesne težine, sa veličinom “ponosa”.

Na kraju, nije mogla da bude jasno utvrđena rasna predispozicija u ovoj priči, budući da su anketirani muškarci većinom bili belci…

Foto/Profimedia.rs

Zaključak: Muškarci, ne budite suviše strogi prema sebi, jer ono što se plasira na televiziji ili u magazinima nije prava slika prosečnog penisa…



Izvor: Objektiv.rs, iflscience.com

Komentari (19)

  1. Kako je zalosno citati ovakve komentare i istrazivanja o sirini, duzini, dubini polnih organa. Da li vi muskarci doista verujete da je vecini zena bitno koliko dug i debeo alat nosite u gacama? Da li bogati muskarci doista verujete da su pare moc i lepak za normalnu zenu? Ovako, da budem iskrena, moj prvi muz je bio obdaren bas van serijski, na zalost nakon par godina ostavila sam ga zbog bolnih seksualnih odnosa. Em je bolelo em je uvek brzo omlintavio. U brak sam usla nevina, kobna greska. Drugi muz ima alat prosecan, i doista pravi vrag u krevetu, ko bi mu odoleo. Mali mis cuda cini. Ali, mnogo je bitniji odnos muza do zene, postovanje, neznost i kvalitetno vreme koje provede sa vama. Na lovu padaju samo sponzoruse i zene koje su iskompleksirane. Lece svoje komplekse glumeci bogatu devojku, okicene skupocenim nakitom, obucene u skupe krpice, troseci bogataske pare, ne shvatajuci da je postala potrosna roba koju svaki bogatas moze da kupi. Ja da sam bogat muskarac, nikad lovu ne bi trosio na lepe i skupe zene. Nasao bi siroticu koja srcem voli i dusom pali.

    Odgovori
  2. Ja sam u 0.5% Svetske populacije, po ličnom bogatstvu u novcu. Siguran sam da mi nijedna žena na Svetu neće meriti.

    Odgovori

Ostavite komentar