HOROR

Viktorija (40) poginula zbog “šale” tinejdžera: JEZIVA SMRT majke četvoro dece (VIDEO)

Obojica su priznali ubistvo iz nehata, a u narednim danima sud bi trebalo da donese presudu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Panthermedia/Profimedia

Majka četvoro dece u Sjedinjenim Američkim Državama poginula je pošto je na nju palo stablo teško 33 kilograma, a sve se to dogodilo zato što su dvojica maloletnika nastojala da budu smešni.

Kako navode tamošnji mediji, sada je treći tinejdžer optužen da je povezan sa smrću Viktorije Šafer (40) koja je poginula u septembru prošle godine dok je fotografisala srednjoškolce u parku “Hocking Hills State Part” u američkoj državi Ohajo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U toku je suđenje Džordanu Bakliju i Džejdenu Čerčesu, tada 16-godišnjacima, koji su uhapšeni i optuženi mesec dana posle smrti ove žene, prenosi “News.com.au”.

Obojica su priznali ubistvo iz nehata, a u narednim danima sud bi trebalo da donese presudu. Treća tinejdžerka, Miranda Spenser koja je tada imala 19 godina, sada je optužena da je opstruisala istragu u vezi sa smrću Šaferove.

Miranda je tog tragičnog dana bila u parku sa Džordanom i Džejdenom, a prvo je rekla sudu da nije znala koji maloletnici su gurnuli stablo sa litice koje je posle palo na 40-godišnju ženu i ubilo je. Međutim, posle je rekla da je drvo gurnuo zapravo Džejden pošto mu je Džordan rekao da nema nikoga ispod litice.

Maloletnik udarao PESNICOM po GLAVI doktorku u Subotici! Pukla joj bubna opna od siline udarca

Tragedija postala VEĆA! Dve žrtve pijanog vozača iz Sokobanje: Nakon supruga Jovice, preminula i Vitosava

– Džordan je pogledao ispod litice i rekao: “Nema nikoga, može da ga gurneš”. Zatim je Džejden gurnuo ili šutnuo drvo, nisam sigurna – kazala je Miranda u sudnici i istakla da su oni to uradili kako bi bili “zabavni”.

Ona je zatim priznala da su maloletnici pobegli sa lica mesta pošto im je muškarac koji je tuda prolazio rekao da je neka žena poginula.

– Poznajem Džejdena. Ne verujem da bi ikada sa namerom hteo da povredi nekoga – kazala je ona.

Šaferovala je bila poznata kao lokalni fotograf i aktivan borac za prava životinja.

Tinejdžeri su se izvinili u sudu zbog toga šta su uradili, a Džordan je rekao Šaferovoj porodici da će provesti ceo život razmišljajući o tome šta se desilo.

– Nadam se da ću iskoristi ovu traumu kako bih izvukao poruku i da proživim ostatak života na način koji će odati počast Šaferovima – kazao je on.

Džejden se takođe izvinio za to šta se desilo i rekao da će “ovo nositi sa sobom do kraja života”, prenosi ABC 6.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar