SAZNAJEMO

OTKRIVAMO: Socijalisti ipak u Vladi, ali ostaju bez bitnih FOTELJA, ovo su IMENA ministara iz redova SPS

U Vladu ulaze Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Branko Ružić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO / TANJUG / ANDRIJA VUKELIĆ

Srpska napredna stranka sutra u 17 časova raspravljaće o predlogu mandatara Ane Brnabić o sastavu nove Vlade Srbije, a kako Objektiv.rs saznaje na listi imena ministara naćiće se i trojica funkcionera Socijalističke partije Srbije.

Prema saznanjima našeg portala SPS će i ovoga puta biti sastavni deo Vlade Srbije, ali će dobiti znatno manje resora nego što je to bio slučaj sa prethodnim kabinetom Ane Brnabić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Vladu će iz SPS samo Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Branko Ružić, ali još uvek nije sigurno koje će resore ovi funkcioneri socijalista zauzeti – otkriva naš izvor iz vrha socijalista.

PANIKA! Ministri iz SPS u strahu, napravili su veliku grešku i krive Dačića što ostaju bez FOTELJA

Prema njegovim rečima socijalisti nisu najsrećniji ovim rešenjem jer će im SNS ovoga puta dati samo tri resora, od dosadašnjih pet.

-Funkcioneri SPS nisu nikako srećni ovom podelom, ali ćute, jer je bolje da dobiju bilo šta, nego ništa. Do sada su imali pet resora, a sada mogu da računaju samo na tri resora, koje će zauzeti Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Branko Ružić – kaže nam naš izvor i dodaje:

-Oko Ružića su se najviše lomila koplja, ali će sada u stranci biti problem kako i gde udomiti Slavicu Đukić Dejanović, koja ostaje bez ministarske fotelje, ali i bez statusa poslanika u parlamentu, jer nije ni bila kandidat socijalista za poslanike – kaže nam naš izvor.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Ruzicu su dali ministarsku fotelju da se nebi takmicio sa Djilasovon ekipom tko ce vise napadati i ocrniti vladu, sto je pokazao u prethodnom periodu dok ga nisu ubacili u ministarstvo.

    Odgovori

Ostavite komentar