TRAUMATIČNA SCENA

Užas u Zagrebu: Taksista PREMINUO u autu, svedok sa lica mesta ZAPREPAŠĆEN šta su ostali vozači radili

Za upravljačem taksija bio je čovek koji je jedva disao u polusvesnom stanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Hitna pomoć Hrvatska
Foto: Printscreen/You Tube

Jutros  je jedna Zagrepčanka na Facebooku objavila priču o tragičnom događaju na Medveščaku.

Oko 6:30 njen je suprug Luke (koji je stranac i ne govori hrvatski), vraćajući se iz noćne smene, naišao na taksi koji nepomično stoji na tramvajskoj pruzi. Za upravljačem taksija bio je čovek koji je jedva disao u polusvesnom stanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Trube kao životinje, niko osim mog muža nije otišao pogledati zašto. Kiša lije, Hrvati trube i deru se na Lukea,  zaobilaze auto i ne staju. Za upravljačem čovek, jedva diše, u polusvesti.

Automobil stao u špicu, besni Beograđani SVIRALI: Kad su videli ko je za volanom, POKAJALI su se 

Nazove me muž, zovem hitnu i policiju. Nazovem ga nazad, čujem tramvajku kako se dere na njega, daje mi je na telefon, zamolim je da ima razumevanja, ne sme se maknuti do dolaska službi. Stoji mokar do kosti uz čoveka koji je prestao disati, ne može mu napipati puls više!!!” napisala je na Facebooku žena koja je došla na mesto događaja kada ju je suprug nazvao.

“Stižem na mesto. Gledam kako se bore za jedan život. Pomolim se za nepoznato biće, užasnuta činjenicom da niko nije stao prije Lukea. Ko zna koliko je vremena prošlo od kada je čoveku pozlilo. Iza 7 policija nas pušta kući, u kolima hitne još se bore da spase čoveku život“, stoji dalje u statusu.



Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar