ASTROLOG OTKRIVA

Venera je u znaku Device do 28. oktobra: Zbog bivše ljubavi će zaigrati srce ovim znacima zodijaka

Partnerski odnosi su tokom aktuelnog perioda naglašeni, spremite se za vrlo uzbudljive jesenje dane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/WikiImages

Tranzitna Venera u znaku Device daje glavnu ulogu celom zemljanom elementu. Iako ne voli da gostuje u znaku svog esencijalnog pada, donosi nam uzbudljive jesenje dane. Tako će usled povremene nesigurnosti i analitičnosti svi znaci zodijaka osetiti oštre reči kritike. Voli ona da kritikuje druge dok sebe štiti. To je tranzitna Venera u Devici nezadovoljna neispunjenim, nedostižnim visokim kriterijumima.

Glavni udar gostujuće planete ljubavi jače će osetiti Bikovi i Jarčevi zajedno sa Devicama, pa su njihovi partnerski odnosi pod lupom ove kritičarke ljubavi. Iako je Venera u Devici racionalna i promišljena, Uran iz Bika je upozorava da se ne upušta u nepromišljene troškove. Nije njoj svojstveno da troši bez plana ali će Uran učiniti sve da njena kontrola nad materijalnim sredstvima potpuno popusti i možda ode u ekstrem. I to nije dovoljno, jer Venerina glavna priča dok gostuje u Devici ide kroz retrogradnog Merkura u Škorpiji. Zbog toga svi vi pripadnici zodijaka mogu očekivati ponovne tragove prošlosti koji provejavaju svakodnevnim životom. Zato se nemojte čuditi ako slučajno sretnete bivšu ljubav onako u prolazu. Taman toliko da vas okrzne vašom ljubavnom istorijom. Sreća je što tu nećete pronaći neku suštinu za analizu, već nastavljate dalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od 11. oktobra mogu se desiti iznenadne nove emotivne iskre jer će Venera aspektovati Urana i nemoguće pretvoriti u moguće. A nove iskre ljubavi mogu se dogoditi baš tamo gde provodite mnogo vremena, na poslu ili čak u marketu. Ovo je veoma uslužna i servilna Venera, pa je ovo period u kome možete pomoći onima koji to budu tražili od vas. Zato će vam ova Venera biti jako zahvalna jer ona najviše voli da pomaže dok šeta kroz znak Device. Na svom putu kroz zemljani element, Venera će staviti i ružičaste naočare tek toliko da ne vidi kojim putem ljubavi da krene. Ne treba da lutate za odgovorima jer je sredina oktobra rezervisana za strpljenje. I tako izgubljena na par dana put će naći uz pomoć Jupitera koji će joj dati ljubavne odgovore i rešenja.

Venera u znaku svog pada a partnerski odnosi nikad intezivniji. Zvezde vam obećavaju da nikako neće biti dosadan tranzit Venere kroz analitičnu Devicu. Zato krajem oktobra uz podrški Plutona i Saturna, Venerin tranzit donosi vam dublje, intimnije i strastvenije povezivanje sa partnerom, bio on stari ili potpuno novi emotivni lik u vašem jesenjem doživljaju.

Pročitajte kako će Venera u Devici uticati na vaš znak:

OVAN

Venera u Devici može da vas košta duge veze. Ne zaljubljujte se u poslonom okruženju. Nećete moći da se izborite sa svojim strastima.

BIK

Tranzitna Venera donosi vam preveliku senzitivnost. Velika je mogućnost da uđete u emotivnu vezu koja može da traje.

BLIZANCI

Kupovina pokretne imovine. Veoma ste rešeni da ulepšate i uredite svoj dom.

RAK

Možete imati prepreke na planiranom putovanju. Ako ne odete na put ostaje vam da putujete uz pomoć mašte.

LAV

Dugo ste brinuli i čekali, ipak vam Venera u Devici donosi novac.

DEVICA

Vaše skrivene strasti mogu veoma iznenaditi partnera. Uravnotežite svoja osećanja.

Veliki horoskop za oktobar: Detaljni saveti našeg astrologa za sve znake zodijaka

VAGA

Neobične okolnosti i neobični ljudi. Mnogo razmišljate.

ŠKORPIJA

Nemojte se začuditi ako iz prijateljskog odnosa direktno uletite u ljubavni odnos.

STRELAC

Neke tajne mogu izaći na videlo dana. Neće biti prijatna istina.

JARAC

Ulažete novac ali ovog puta pametno.

VODOLIJA

Nešto ozbiljnije na ljubavnom polju Venera je obećala krajem oktobra.

RIBE

Svakodnevne obaveze guše partnersku ljubav.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar