EPILOG

Harviju Vajnstinu preti DOŽIVOTNA ROBIJA: Suočava se sa još šest novih optužbi za seksualne napade!

Holivudski producent već je na izdržavanju dvadesettro1godišnje zatvorske kazne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ABCNews

Holivudski producent Harvi Vajnstin, koji je na izdržavanju dvadesettrogodišnje zatvorske kazne zbog silovanja nekoliko žena, tereti se za još šest novih optužbi zbog čega bi mogao biti osuđen na doživotnu robiju.

Nove optužbe takođe se tiču seksualnog zlostavljanja, a datiraju iz 2004. i 2010. godine u Los Anđelesu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U novim optužbama producent se tereti za tri silovanja i tri prisile na oralni seks koje su se, kako se navodi u optužnici, dogodile na Beverli Hilsu u razmaku od šest godina, piše Miror.

 

Prva optužba za silovanje je u u vezi sa jednom od četiri poznate žrtve Vajnstina, a to se navodno dogodilo u periodu između septembra 2004. i septembra 2005. godine. Ostale krivične prijave se odnose na novu, petu žrtvu, koja ga optužuje za silovanje u dva navrata, u periodu od novembra 2009. do novembra 2010. Filmski producent je prvo optužen za silovanje jedne žene i seksualno zlostavljanje druge. U pitanju su odvojeni incidenti iz 2013. godine.

OTPEČAĆENA TAJNA DOKUMENTA! Harvi Vajnstin pretio: Dženifer Aniston bi trebalo ubiti (FOTO)

 

Okružno tužilaštvo Los Anđelesa je potom slučaj proširilo i optužili su ga za seksualno zlostavljanje još jedne žene u hotelu koje se dogodilo u maju 2010. godine. Nakon toga su usledile nove optužbe. Ukoliko bude osuđen po svih 11 tačaka optužnice s kojima se trenutno suočava, Vajnstinu preti zatvorska kazna od čak 140 godina, rekao je okružni tužilac iz Kalifornije.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar