DRMA KRIZA

Mirka Vasiljević: Ne živim od GLUME, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da ZARADIM svoj dinar

Glumica je pričala i o Vujadinovom poslu i problemima sa kojima se suočavaju...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rodić

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, već godinama uživaju u ljubavi i imaju troje dece.

Foto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

Zbog prirode Vujadinovog posla često su bili i razdvojeni, a trenutno žive na Kipru. Ona je za Blic rekla kako im često nije lako, ali da izdržavaju zahvaljujući velikoj ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mirka Vasiljević EKSKLUZIVNO sa Kipra: “Ako deci bude loše u školi, pakujemo kofere bez Vujadina”

“Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju. To je konstantna neizvesnost da li će se povrediti ili neće, godinama trpe bolove da bi mogli da budu na terenu. Danas možete da budete najslavniji igrač, a da vas sutra nema. To je vrlo neprijatan osećaj, promena zemalja i razne sredine. Dešavalo se da se Vujadin jedva hoda, primi injekciju i da igra devedeset minuta. Nadam se da mu sve te povrede neće ostaviti bolne tragove kad dođe u godine. On je borac, on je lav. Većina fudbalera tako igra”, rekla je Mirka za Blic.

“Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sada. Imala sam deset predstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano”, dodala je ona za pomenuti medij.

Mirka Vasiljević iskreno o životu sa Vujadinom: Mi znamo kako nam je u četiri zida!

“Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, njega sam pratila kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ma svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim. U nekom trenutku će njemu posao stati, a nekad meni i da jedno drugom budemo stablo za oslonac.Ne postoji to u porodici ko zarađuje više ili manje, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem sa njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu. Radim u Srbiji i logično je da ću manje zarađivati, ali uvek se lepo osetim kada donesem svoj dinar”, zaključila je glumica za Blic.

Ove poznate dame su JAVNO prevarene pa OPROSTILE muževima neverstva

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar