JAVNOST ŠOKIRANA

Sestra i suprug TRAGIČNO NASTRADALE Naje Rivere otpočeli zajednički život: Nikajlu ne zanimaju komentari

Imaju razlog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:PrintScreen/Youtube/Entertaimenttonight

Glumica Naja Rivera (33) tragično je preminula ovog leta, utopivši se u jezeru u Kaliforniji dok je plovila čamcem sa svojim četvorogodišnjim sinom.

Istraga o glumičinoj smrti se dugo vodila, a nadležni organi utvrdili su da se glumica utopila tako što joj se trava iz jezera obmotala oko nogu. Njen sin pronađen je sa prslukom za spasavanje na čamcu kako spava… Telo nastradale glumice pronađeno je nakon šest dana potrage.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O dečaku je odmah brigu preuzeo njegov otac Rajan Dorsi. Podsetimo, Rajan i Naja imali turbulentan brak, čak ju je prijavio i za nasilje u porodici, a kako se sada navodi, on je otpočeo zajednički život sa njenom rođenom sestrom!

Sin Naje Rivera otkrio nove detalje njenog UTAPANJA: ODBILA prsluk za spasavanje, spasila dete pa nestala

Naime, Nikajla Rivera i Rajan su odlučili da počnu da žive zajedno kako bi se brinuli o malenom Džosiju. Nedavno su se uselili u iznajmljenu kuću koja ima tri spavaće sobe, gde se brinu o Džosiju koji je prošle nedelje napunio pet godina, a imaju i pomoć Rajanovih roditelja. Par provodi svaki slobodan trenutak zajedno i ne izlaze iz kuće jedno bez drugog.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Nickayla Rivera, irmã de Naya Rivera, foi alvo de críticas após a imprensa informar que Ryan Dorsey, ex de Naya e pai do filho da atriz, irá morar com a ex-cunhada para que ambos criem Josey, de 5 anos, juntos. Nickayla rebateu os comentários de que ela e Ryan poderiam começar um romance se viverem juntos. “Não estou preocupada com a aparência das coisas, porque ninguém pode ver o momento agonizante pelo qual atravessamos”, escreveu nas redes sociais. Naya Rivera morreu afogada no Lago Piru, em julho, quando foi passear com Josey, que viu a mãe se afogar. Saiba mais no link dos stories! ?: Reprodução/Instagram

Објава коју дели Quem (@quemacontece) дана

Kako je Nikajla izjavila na svom Instagram profilu u okviru storija, nju ne interesuje šta će drugi da misle, jer je ovo vreme kada joj je najbitnije da njen sestrić bude zbrinut, a sve je ovo došlo nakon što su ih paparaci uslikali zajedno, dok su opušteno šetali, a Rajan je čak bio bez majice u tom trenutku.

Glumica je najveću slavu postigla ulogom u seriji “Glee”.



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar