OTVORENO

Prijovićeva progovorila o odnosu sa Filipom, pa ŠOKIRALA izjavom: Ne proveravam ništa, neka voli JOŠ PET!

Pevačica je pričala o nasledniku, problemima u braku i želji da ima bar još jedno dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/aleksandra__official

Aleksandra Prijović progovorila je u novoj epizodi emisije “Premijera – Vikend Specijal” o stvarima koje zanimaju sve njene obožavaoce – o majčinstvu, braku i porodičnom životu.

Kako je pevačica nedavno proslavila rođendan, prisetila se rođendana svog sina Aleksandra, koji nisu mogli da obeleže u većem krugu prijatelja zbog epidemije koronavirusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja nemam nikakve želje za sebe, samo mi je sin bitan, kad god pomislim nešto i poželim, to je za njega. Što se tiče krštenja i njegovog prvog rođendana, potrudila sam se više nego za svadbu. Sve je bilo namešteno, sve postavljeno, ali smo u zadnjem trenutku odlučili da nećemo to proslaviti. Plakala sam, jer sam to jedva čekala, ali šta da radimo. Proslavićemo drugi kao što je trebalo prvi. Ja sam mnogo volela decu i pre nego što sam dobila svoje dete i jedva sam čekala da ga imam. Ne postoji ništa što može više da se voli na ovom svetu. Ja sam uvek pričala da bih volela da budem mlada majka kao moja, mi smo sada kao drugarice, nisam planirala, ali se desilo“, rekla je Aleksandra, pa otkrila na koga liči njen sin:

Foto: E-Stock/M. Rafailović

“On liči na Filipa, ja sam želela da liči na njega, on je lep momak. Ne postoji idealna osoba, ali Filip je tu negde. Već je sad (Aleksandar) tvrdoglav, po ceo dan vrišti čim mu se nešto ne da. Takva sam i ja. Sad sam počela i ja da vičem na njega, pa je bliži sa Filipom (smeh). Živahan je, vuče i Filipa i mene stalno da se igramo, voli loptu, biće sigurno fudbaler. Nek on radi šta želi, ja ću da ga podržim. Ali sada kako stvari stoje, toliko igračaka imamo i sve sam izbacila, ostale su samo lopte. Videćemo kako će teći stvari, možda ja nekad popustim, pa Filip bude strožiji. Inače, Aki mu tepamo. Ne bih volela da ostane jedinac, meni bi bilo draže da ja imam brata ili sestru, baš mi je to nedostajalo. Više puta sam pitala mamu zašto mi nije rodila brata ili sestru, ali valjda je tako trebalo da bude. Meni su roditelji razvedeni i uvek kad sam išla kod prijatelja, tu je bila puna kuća, a ja to nisam imala i želela sam. Sigurno neću ostati na jednom detetu, ne bih volela da on ostane sam“.

Prijovićeva je na kraju ponosno izjavila da je njen odnos sa Filipom savršen, ali da i oni imaju svoje trzavice, kao i da je ona ta koja je eksplozivnija u svađama.

Karleuša sve iznenadila novom FRIZUROM na snimanju Zvezda Granda: Na njoj PUCA kratka, srebrna haljina!

“Ja sam eksplozivnija, ali ako hoću da uđem u neku raspravu, onda se raspravljam sama sa sobom, on me i ne sluša. Jao, nemoj mi to pitanje (da li mu proverava telefon), ne proveravam, ma nek voli još pet ako je njemu lepo“, zaključila je Aleksandra kroz smeh.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar