Kad je video bebu, optužio je ženu da ga je prevarila, a onda je isplivala ŠOKANTNA tajna iz prošlosti

Njen najsrećniji dan u životu se pretvorio u pravu agoniju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/valuavitaly

To je trebalo da bude najsrećniji dan u njenom životu, međutim, porođaj se za Megan pretvorio u pravi pakao, nakon što ju je suprug optužio da ga je prevarila.

Dok je presrećna Megan u naručju držala njihovu tek rođenu ćerkicu, njen suprug Džim je ušao u sobu i čim je video da beba ima tamnu kožu, izgubio je živce i počeo da urla da on nije otac, da ga je Megan prevarila i da želi razvod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I tako počinje agonija koja će imati neočekivan kraj.

“Odmah nakon što je otišao iz porodilišta, Džim je obavestio porodicu sa obe strane da sam ga prevarila i da dete nije njegovo. U roku od nekoliko minuta počela sam da dobijam pozive u kojima su me nazivali svakavim imenima”, priča Megan i dodaje da se uzalud klela mužu da ga nije prevarila.

Stvari su se ubrzo još više pogoršale, dok je Megan bila u bolnici, Džim je izbacio njene stvari iz kuće i promenio brave na vratima. Ona nije imala izbora i sa detetom je otišla kod svojih.

Foto/Pexels/Rene Asmussen

U narednih nekoliko meseci Džim je odbio da ima bilo šta sa Megan i bebom, čak je uništio sobu koju su spremali za bebu kao i atelje svoje supruge.

Jedini koji su Megan poverovali su bili članovi njene porodice.

Konačno, Džim je pristao na test za utvrđivanje očinstva i sa stopostotnom sigurnošću je utvrđeno da je on otac. Džim nije poverovao rezultatima i ponovo je uradio test, i rezultat je bio isti.

I pored toga, Megan je i dalje bila na stubu srama, sve dok nakon nekoliko nedelja jedan od Džimovih rođaka nije uradio test porekla koji je pokazao da njihova familija ima 30 odsto afričkog porekla.

Foto/Freepik/cookie_studio

A pravi šok je usledio kada je Džimova prababa priznala da je zaista imala aferu sa Afroamerikancem!

Džim nije imao kud i odmah je pozvao Megan i izvinio joj se, ali ona mu je poručila da je već učinjena nepopravljiva šteta.

“Odvratne stvari koje je rekao, ne samo o meni nego i o našem detetu, ne mogu da se izbrišu. Naročito su me pogodile njegove rasističke opaske. I kako će se Džim i njegova porodica ponašati naredni put kada pobesne? Kako će se odnositi prema mojoj ćerki kada ona uradi nešto što im smeta”, zaključila je Megan.



Izvor: Objektiv.rs, kidspot.com.au

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar