SRAMOTA "JEZERAŠA"

SKANDAL! Hauard provocirao Jokića posle trojke Lejkersa: MARŠ KUĆI, MARŠ KUĆI! Umalo tuča! (VIDEO)

Usledila je verbalna preprika, ali je tuča u poslednji čas sprečena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Svašta je na parketu po završetku utakmice Los Anđeles Lejkers – Denver moglo da bude, da sukob većih razmera nije sasečen u sekundi!

Lejkersi su imali 16 poena prednosti nad Nagetsima, ali onda je Nikola Jokić “prebacio” u petu brzinu i “grumenja” su se našla pred pobedom u poslednjem napadu druge utakmice finala Zapadne konferencije NBA lige.

Ipak, nije im bilo suđeno, pošto je trojka Entonija Dejvisa u poslednjoj sekundi donela pobedu “jezerašima”, međutim, upravo posle te trojke došlo je do vrhunca napetosti u dvorani.

Dvajt Hauard, u dresu sa brojem 39, uopšte nije bio sa saigračima posle meča – već se video da je okrenut ka klupi Denvera. Tamo se uputio posle trijumfa za 2:0 i počeo da viče:

– Marš kući! Marš kući!

 

Usledila je verbalna preprika, ali je tuča u poslednji čas sprečena jer su se na “zaraćenim stranama” našle osobe koje su “one sa najkonfliktnijim emocijama” ipak razdvojile.

Nije Denver imao sreće u drugoj utakmici finala Zapada, izgubio je trojkom u poslednjim trenucima, i sada mora da juri prednost Lejkersa od 2:0. Kvota na pobedu Jokićevog tima večeras (03.00) je 3,35, dok novi trijumf Lejkersa nosi kvotu 1,40.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver – Lejkers.

I klupa Lejkersa se podsmevala Nikoli Jokiću:

“Kada je klupa Lejkersa videla da Jokić čuva Dejvisa, Mekgi i Hauard su vrištali: ‘predjelo, biftek večera, filet minjon i krompirići, čaša šampanjca’, a sve aludirajući na to kako Jokić nema šanse protiv Dejvisa, te je to lak ‘ručak’ za igrača Lejkersa”, piše novinar “Yahoo sports” Kris Hejns.

Novi menadžer ima glavnu reč: Bogdanović NAPUŠTA Sakramento?



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar