STRAŠNA NESREĆA

UŽAS! Osmorica fudbalera TRAGIČNO nastradala: Klupski autobus upao u reku (VIDEO)

Tužne vesti za sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/DR. KOFI ABBAN’s SON

Strašne vesti nam stižu iz Afrike i to ovoga puta iz Gane. Fudbalski savez te zemlje danas je saopštio da je u saobraćajnoj nesreći stradalo osmorica fudbalera lokalnog kluba.

Naime, tragedija se desila u blizini Kumasija, u regionu Ašanti, kada je klupski autobus sa mladim igračima, koje je vodio na registraciju, upao u reku Ofinso.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Život je na licu mesta izgubilo osmoro mladih fudbalera, dok su najmanje tridesetoro njih na bolničkom lečenju u bolnici Sveti Patrik u Ofinsu.

Fudbalski savez Gane izrazio je saučešće porodicama nastradale dece.

“GFA izražava najdublje saučešće porodicima osam mladih fudbalera koji su preminuli nakon što je vozilo kojim su se prevozili doživelo udes. Obavešteni smo da saobraćajna nesreća desila kada su se vraćali u Ofinso, nakon što su obavili registraciju u Afrančou. Poslali smo odmah naše zaposlene da obiđu sve koji su pogođeni ovom nesrećom. Veoma smo tužni zbog ovoga što se desilo i, uz iskreno saučešće porodicama poginulih, želimo brz oporavak ostatku tima koji je doživeo različite vrste povreda u ovom incidentu. U ovim vremenima punim izazovima, stojimo rame uz rame sa svim pogođenim porodicama, uključujući i one kojima su deca povređena i koji takođe prolaze kroz strašan stres. Misli su nam uz sve bližnje poginulih, neka duše stradalih počivaju u miru”, poručili su iz Fudbalskog saveza Gane.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar