SVE JE OTKRILA

Trese se Crna Gora! Milo je upravo popio najjači šamar u istoriji! Ova žena je pokrenula njegov PAD?

U vremenu jedinstvenog DPS-a, Pejanovićeva je povukla spasonosne poteze za Đukanovića

FOTO: Tanjug / AP

Jedna od ključnih ličnosti Demokratske partije socijalista Milica Pejanović Đurišić, koja je među najbližim i najpouzdanijim saradnicima Mila Đukanovića, prema nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama iz te partije, osniva novu stranku u Crnoj Gori, čiji je „radni“ naziv Demokratska partija Crne Gore.

Dobri poznavaoci političkih prilika u Crnoj Gori, pre svega međuljudskih odnosa u DPS-u, očekivali su ovakav potez, jer se, posebno u proteklih nekoliko godina, povećao broj nezadovoljnih članova ove partije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo ta poveća grupa veruje da je Pejanovićeva jedan od retkih kadrova koji imaju „težinu“ da to učine i da je Đukanović ničim posebno nije obavezao.
Podsećaju da je Đukanović njenog supruga Zorana Đurišića smenio s mesta direktora crnogorskog „Montenegro erlajnsa“, što mu Pejanovićeva nikad nije oprostila.

Najnoviji PREOKRET u Crnoj Gori! Milo se smeje i ostaje na vlasti! Ovaj sukob Srba mogao bi biti PRESUDAN

U vremenu jedinstvenog DPS-a, Pejanovićeva je povukla spasonosne poteze za Đukanovića, koji je u to vreme u Glavnom odboru imao samo četiri glasa, da bi „raznim metodama pridobijanja“ u roku od 24 časa obezbedio većinu i na taj način smenio i oterao u opoziciju tadašnjeg lidera Momira Bulatovića, prenosi Politika.

Izvor: Politika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar