Da li je vreme za RASKID: 10 znakova da više niste ZALJUBLJENI

Proverite da li je ljubav nestala iz vaše veze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Teško je priznati sebi da je ljubav nestala i da je vreme za raskid

Ako se dvoumite oko budućnosti veze i niste sigurni da li ste i dalje zaljubljeni u svog partnera, proverite da li se pronalazite u nekom od 10 znakova da je ljubav nestala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najvažnije je da budete iskreni prema sebi, i kada shvatite šta je prava istina, biće vam mnogo lakše da donesete odluku o budućnosti vaše veze.

1. Ređe vodite ljubav

To je čista nauka – ljudi žele da vode ljubav sa osobama koje ih privlače. Sa onima koje ih ne privlače? Pa, ne baš.

Foto: Freepik/teksomolika

2. Vaš partner vam je više najbolji prijatelj nego ljubavnik

Društvo nas je naučilo da naš partner mora biti naš najbolji prijatelj, ali, ipak, ne biste smele previše da se opustite. Ako počnete sa svojim partnerom da radite isto ono što i sa svojom najboljom prijateljicom, bez grljenja, ljubljenja i vođenja ljubavi, idete opasnom stazom.

3. Određene navike vas nerviraju

Kada ste tek u ljubavi, sve te mane i čudne navike vas oduševljavaju, ali kasnije, tokom veze one počinju da vas izluđuju. Ako se upravo to dešava sa vama i ekscentričnostima vašeg partnera, verovatno vaša ljubav popušta.

Foto: Freepik/prostooleh

4. Ponovo su vam privlačni drugi ljudi

Kada ste u prvom periodu svoje ljubavi, uglavnom ne odvajate oči od svog partnera. Ipak, ako sada sebe hvatate kako pošteno odmeravate svaku atraktivnu osobu na svom putu do posla ili malo više flertujete kada izađete u grad, morate biti svesni da vam partner više nije privlačan kao nekada.

5. Nije vam prijatno u društvu drugih parova

Kada ste u ljubavi, ne primećujete druge parove koji javno izražavaju svoju ljubav jer ste i vi jedni od njih. Ipak, ako vam se u nekom trenutku smuči njihovo ponašanje, verovatno ste ljubomorni jer je njihova veza bolja od vaše.

Foto: Pixabay/Omar Medina Films

6. Svađe postaju sve češće

Svađe i rasprave s vremena na vreme su sasvim normalne, ali ako se svađate konstantno, jasno vam je da tu nešto nije kako treba.

7. Razgovori nisu ono što su bili

Kada ste zaljubljeni u nekoga, tema za razgovor ima u neograničenoj količini. Ponekad ne možete prestati da pričate. Ipak, ako razgovor u jednom trenutku vaše veze počne da odumire, to je dobar pokazatelj da se vaša veza bliži roku isteka.

Foto/Pexels.com/Gustavo Fring

8. Osećate da nešto nedostaje

Ne možete baš odmah da shvatite šta vam tačno nedostaje u vezi… to vas muči i proganja. Možemo vam samo reći da se tako oseća svaka osoba koja nije u kvalitetnoj vezi.

9. Više ne vidite zajedničku budućnost

U jednom momentu sigurno ste zajedno isplanirali čitavu svoju budućnost, a sada ne možete se videti kako izlazite zajedno sledeće nedelje, a kamoli za deset godina. Teško je proceniti jednu vezu, posebno ako vas je nekada ispunjavala i grejala. Ipak, verovatno je bolje ranije znati ako osoba sa kojom ste nije prava za vas.

Foto/Freepik/cookie_studio

10. Ne govorite volim te kao nekada

Kada osećate da nekoga volite, to ćete i izgovoriti. Ako ga ne volite ili niste sigurni, nećete.



Izvor: Objektiv.rs, superzena.b92.net

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar