Dan posle venčanja, ljubomorna svekrva je mom mužu postavila ultimatum: ona ili ja! A onda je počeo PAKAO

Venčanje iz snova se ubrzo pretvorilo u noćnu moru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ freepic.diller

Džilijan i njen dečko su imali venčanje iz snova, na plaži u Meksiku, ali ubrzo se sve pretvorilo u pravu ludnicu, kada se u njihovu romansu umešala majka njenog supruga.

“Dan nakon venčanja, skinuo je burmu i “šutnuo me”, tvrdi Džilijan koja je na Tik Toku postavila svoju priču koja do sada ima skoro 14 miliona pregleda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Svekrva je bila ljubomorna zbog pažnje koju je on posvećivao meni, i postavila mu je ultimatum, da bira između mene i nje”, ispričala je Džilijan koja se posle neslavnog venčanja vratila u rodnu Kanadu.

U priču se umešala i mladoženjina sestra koja tvrdi da su ovo sve laži, kao i da je veza njenog brata sa Džilijan velika greška.

@jillian_dianatrue story. ##fyp ##foryoupage ##putyourfingerdown ##HurtMyFeelings ##SongOfTheSummer♬ original sound – jillian_diana

Da sve bude još čudnije, kada su ljudi u komentarima pitali Džilijan zašto prosto ne poništi brak, ona je odgovorila da u Britanskoj Kolumbiji gde ona živi nije lako dobiti razvod, naročito jer je njen muž odlučio da se preseli u drugi kraj zemlje.

Takođe, ona tvrdi da ju je on izbacio iz zajedničkog stana, kao i da je stalno progoni i šalje joj uznemirujuće poruke.

@jillian_diana##greenscreen♬ original sound – jillian_diana

U svakom slučaju, posle ovih snimaka, pristigle su hiljade komentara, a ko ovde laže a ko govori istinu, probajte sami da procenite.

 



Izvor: Objektiv.rs, TheSun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar