PALA BANDA

Velika akcija policije: Uhapšena kriminalna grupa, zaplenjeno skoro 20 KG AMFETAMINA (FOTO)

Postoje osnovi sumnje da su organizovali mrežu uličnih dilera koji su za potrebe kriminalne grupe, po nalogu N.S, preprodavali drogu u manjim količinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su 19,5 kilograma amfetamina i oko 2.150 tableta MDMA i uhapsili šest osoba osumnjičenih da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili trgovinom narkoticima, prvenstveno sintetičkim drogama.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapšeni su S.N. (26), koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, L.B. (2), A.M. (31), N.B.
(37), N.F. (24) i M.O. (31).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda bavili su se preprodajom različitih vrsta narkotika, u najvećoj meri sintetičkih opojnih droga amfetamina i MDMA.

Postoje osnovi sumnje da su organizovali mrežu uličnih dilera koji su za potrebe kriminalne grupe, po nalogu N.S, preprodavali drogu u manjim količinama, dok su više pozicionirani pripadnici grupe na čelu sa organizatorom preprodavali veće količine amfetamina i MDMA kupcima u Beogradu.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

U više odvojenih akcija, usmerenih na razotkrivanje ove kriminalne grupe, policija je zaplenila oko 19,5 kilograma amfetamina, oko 2.150 tableta MDMA, manju količinu kokaina, oko 600 grama marihuane i pištolj sa pedeset metaka.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Neverovatna AKCIJA srpske POLICIJE: Upali u iznajmljene stanove, pa pronašli kriminalno leglo! (VIDEO)

Velika akcija policije, pala krimi-grupa: Uhapšeno šest osoba zbog falsifikovanja PCR testovaIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar