NAJNOVIJA VEST

Predsedniku Srbije na sto stavljen papir sa PRIZNANJEM KOSOVA: Sve je pripremljeno unapred?

Sve je pripremljeno unapred

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Kosovo Foto: printscreen/youtube

Na početku sastanka sa predstavnicima Prištine u Beloj kući, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je papir po kojem Srbija danas treba da prizna nezavisno Kosovo!

“Predaja nije opcija!” Vučić se HITNO obratio Srbiji iz Amerike, poslao je VAŽNU poruku (VIDEO)

– Sve je pripremljeno unapred, Albanci su sve znali – kaže izvor “Blica” iz diplomatskih krugova u Vašingtonu.

Podsetimo, na današnjoj sednici Vlada Republike Srbije donela je Deklaraciju o podršci aktivnostima predsednika Republike Srbije koje se odnose na razgovore sa predstavnicima privremenih institucija samouprave u Prištini.

1. Polazeći od ranije utvrđenih principa da će predstavnici Republike Srbije kroz pregovore težiti iznalaženju sporazumnog i sveobuhvatnog rešenja za Kosovo i Metohiju, Vlada podržava aktivnosti Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića povodom predstojećih razgovora Beograda i Prištine 3. i 4. septembra 2020. godine u Vašingtonu, SAD, koji će se održati pod pokrovoteljstvom američkog diplomate Ričarda Grenela.

2. Vlada smatra da su dosadašnje aktivnosti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u najboljem interesu zaštite interesa Republike Srbije na Kosovu i Metohiji i od predstojećih razgovora pre svega očekuje napredak vezan za otvorena ekonomska pitanja, što će biti na dobrobit građana i ekonomije.

3. Ovu deklaraciju objaviti u „Službenom glasniku Republike Srbijeˮ.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar