Milica Dabović ŠOKIRALA priznanjem: Bivši mi je stavljao PIŠTOLJ na čelo i pretio mi

Bivša košarkašica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla sa bivšim partnerom

foto:E-stock/C.Vukojicic

Bivša košarkašica Milica Dabović u centru je medijske pažnje proteklih nedelja zbog toga što prodaje polovnu garderobu putem društvenih mreža.

Ona je priznala da je u lošoj finansijskoj situaciji i da je to način da prehrani sebe i sina. Kako kaže, bivši joj je sve uzeo i zato sada tako živi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu. Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava. Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam “samo” da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da ti kažem da mi je žao što sam otišla u policiju”, rekla je ona.

Foto: Screenshot Instagram

Dabovićeva nije krila da joj je bilo teško, ali kako kaže, sve se vraća “na svoje”.

Milica Dabović zabrinula pratioce na Instagramu: “Otišla sam i više se NIKADA vratiti neću” (FOTO)

“Srećom, sve se vratilo u normalu i imam sina zbog kog ne smem da posustanem i jednostavno nemam izbora. Moram da se borim i nastavim dalje”, izjavila je nekadašnja srpska košarkašica, prenosi “IDJTV”.

Izvor: Objektiv.rs, IDj Tv

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar