Kraj drame: Neće Kavani nigde

Parižani su potvrdili da nema dogovora ni sa jednim klubom oko prelaska Edinsona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Edinson Kavani
Foto: Printscreen/Youtube

Edinson Kavani neće menjati sredinu iako je bilo nekoliko klubova koji su bili zainteresovani za usluge urugvajskog fudbalera Pari sen Žermena.

Mnogi mediji su pisali da bi Edinson Kavani mogao da pređe u Čelsi koji traži napadača, ali je već i menadžer “plavaca” Frenk Lampard nagovestio da od tog posla neće biti ništa. Tokom poslednjeg dana prelaznog roka i trener Parižana je potvrdio da Kavani ostaje.

“Postoje gore situacije u životu od ostajanja u PSŽ. Mislim da se oseća dobro. Mora da vrati samopouzdaje i ritam. Edi je ovde, on je veliki igrač. Nećemo menjati ovu grupu igrača i to je dobro. Nadmetanje za pozicije u timu je dobro, doboro je u klubu kakav je PSŽ”, rekao je Tomas Tuhel.

Parižani su potvrdili da nema dogovora ni sa jednim klubom oko prelaska Edinsona, a rečeno je i da su postojali razgovori koji su propali. Kavanijev ugovor inače ističe u junu i očekuje se da će urugvajski veteran tada napustiti Pariz. PSŽ je za ovog 33-godišnjaka tražio 15 miliona evra.

“On će biti na raspolaganju PSŽ do kraja sezone. Verujem da šest i po godina u klubu ne može da nestane za dve nedelje pregovora. Tačno je da smo imali ponude Atletika ali one nisu prihvaćene”, rekao je sportski direktor kluba Leonardo.



Izvor: Sportklub.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar