Silovao devojku, pa je izbacio iz auta: Pao MANIJAK iz Nikšića, uhapšen u Bugarskoj

Za silovateljem je raspisana Interpolova poternica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rafael Ben-Ari / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikšićanin A.B. (36), osumnjičen za silovanje, uhapšen je danas u Bugarskoj, po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica.

“Za njim je raspisana međunarodna poternica po naredbi Višeg suda u Podgorici u cilju pronalaženja i sprovođenja Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog krivičnog dela silovanje koje je, kako se sumnja, počinio u noći između 1. i 2. avgusta na teritoriji opštine Nikšić. Navedeno lice je bilo predmet istrage ciljanog traganja od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije i službenika Centra Bezbednosti Nikšić”, saopšteno je iz Uprave policije.

A.B. se tereti da je kobne noći silovao Nikšićanku (21) na teritoriji te opštine u automobilu koji je prethodno pozajmio od prijatelja.

Policiji je prijavljeno da je posle silovanja, osumnjičeni devojku izbacio iz automobila.

Nikšićanka je zadobila više povreda zbog čega je nekoliko dana bila hospitalizovana. Sada je pod terapijom na kućnom lečenju.

Pre nekoliko dana više od stotinu policajaca pretraživalo je širi rejon sela Klenak u Banjanima, ali nisu uspeli da uhvate osumnjičenog.

Posle tog događaja meštani sela Klenak i čitavih Banjana su bili u velikom strahu jer su verovali da se A.B. krije na tom delu opštine Nikšić.

Kako su pisali crngorski mediji “meštani su zaključavali kuće koje se nikada nisu zaključavale” jer u čitavim Banjanima uglavnom žive stariji ljudi.

U toku potera za MONSTRUMOM: Nikšićani u strahu, ZAKLJUČAVAJU se u kuće



Izvor: Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar