Strina Sandre Miljaković rekla ISKRENO: “Zeta još nisam upoznala, možda se STIDI da dođe…”

Ne krije da bi bila veoma srećna da joj Brena bude prija...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rafailovic

Nedavno je otac Sandre Miljaković, devojke Viktora Živojinovića, javno govorio o njihovoj vezi, a sada je to učinila i Sandrina strina Velimirka.

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Sandra je bila skoro. Ona je divno dete. Stvarno je posvećena porodici i ne libi se ništa da radi. Iako završava škole, ima svoje obaveze, uvek kad dođe ovde, zasuče rukave i prva je u borbenim redovima za posao”, rekla je Velimirka za “Svet”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zeta nisam videla, iskreno da vam kažem. Možda ima svoje obaveze u Beogradu, a možda se i stidi da dođe, tek su godinu dana u vezi. Njih dvoje najbolje znaju šta je dobro za njihovu vezu i kada će porodice da se upoznaju”, dodala je ona.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

“Nije što su moji, ali jako su vredni, radni, pošteni. Završili su sa berbom malina, sad rade na kupinama. Poštena i časna porodica. Ju, ako nam Brena stvarno postane porodica, pa to će da bude prelepo”, ushićeno je rekla Sandrina strina za pomenuti medij.

“Do sada naše selo nije bilo nešto naročito poznato, sad će o njemu da se priča zbog naše Sandre i njene veze sa divnim Viktorom. Ja im stvarno želim svu sreću ovog sveta, ako bude svadbe iduće godine, pa to će biti događaj za naš kraj. Sigurno ću i kolo da povedem”, zaključila je ona.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar