BURAN RASKID Zerine Hećo i Dada Glišića: On je optužuje za prevaru, ona njega za maltretiranje!

Pevač je rešio i da podnese tužbu protiv bivše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram

Bivša učesnica “Zadruge” Zerina Hećo i pop pevač Dado Glišić stavili su tačku na emotivnu vezu koju se započeli prošle godine.

Poznati par se nije rastao u miru, te je Zerina putem svog Instagram profila iznela u javnost poruke koje joj je slao Glišić i na njih je žestoko odgovorila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ti mene više ne voliš, a to si i dokazala sa drugim muškarcem. I ne krivim te, davala si mi i suviše vremena. Želim da znaš da ja nemam nikoga i da sam hteo da te oženim, više puta sam te testirao, ali ovaj put si pala i razbila sve što je nekada postojalo između nas. Hvala ti za sve, za sve lepe trenutke, za najiskrenije dodire ikada, za svu ljubav koju si mi pružila, niko me nije toliko voleo, na taj način. Zbogom ljubavi mog života, tvoj Dado”, piše u poruci koju je pevač poslao Zerini, a prenosi Pink.rs.

“Evo kakva sam ja žena bila. Sam rek’o pa porekao. Prevara moja ne postoji! O delima ću u knjizi. Dado tvoja kuknjava mi ne treba, ne trebaš mi ni ti! Pokazao si se. Ja ne krijem od ljudi ko sam, a ti se zavlači u mišju rupu i plači! Ja te više ne vidim, niti mi trebaš. Kasno si se setio! Završavam ovde svaku priču o tebi, i zahvali mi se na rastu pratilaca na Instagramu, te na angažmanima koje si dobio preko moje grbače. Od tebe mi ne treba ništa, samo da te ne vidim u životu. Prestani da glumiš to ti je moj savet. Plači, moli, precrtan si! Samo se pogledaj u ogledalo i pljuni u njega. Nemaš ti m*** da pokažeš ljudima ko si, a mene nije sramota mene same, tebe jeste i tvojih osećanja, al’ me sad baš zabole d**e za njih, ovo prezgodno!”, napisala je Zerina u vezi sa tom porukom.

Zerina je potom objavila poruku u kojoj joj Dado preti tužbom.

“Sutra u 12 te zove moj advokat. Advokat ide ujutru sa mnom u policiju. Spremi se za tužbu i krivičnu prijavu”, piše u narednim Dadovim porukama koje je objavila Zerina, a preneo je pomenuti portal.

“Tuži me! Iznesi te mejlove, a ja ću izneti snimke i fotografije tvog maltretiranja. Jel imaš duše da me pustiš na miru?”, napisala je Zerina.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar