Nesvakidašnja krađa: Lopovi u dva sela ukrali dečije kasice s novcem

Pretpostavlja se da je provale i krađe dječijih kasica uradila jedna ista ekipa lopova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Tierra Mallorca

Još nikad nije otkriven lopov, ili njih više koji je pre nekoliko godina u gračaničkom naselju Pribava, provalio u kuću meštanina iz koje je ukrao dečiju kasicu u kojoj je bilo oko pet hiljada maraka u apoenima po pet maraka. Deda i baba novac su godinama sakupljali svojim unucima.

Dve slične provale i krađe novca sa dečijim kasicama, policiji su prijavljene 8. avgusta u dva naselja iz dve susjedne opšine, u Stjepan Polju kod Gračanice i Dedićima u selu kod Srebrenika.

Prvo se policiji u Gračanici 8. avgusta obratio D. S. iz Stjepan Polja i prijavio provalu u porodičnu kuću iz koje je lopov ukrao dve metalne dečije kasice u kojima je bilo po hiljadu maraka. Istog dana, sat posle pola noći, policiji u Srebreniku se obratila M. H. koja je prijavila provalu u kuću svoga sina M.O. iz čije je kuće ukradena dečija metalna kasica sa oko hiljadu maraka.

Obavljen je uviđaj, a policijski službenici PS Gračanica i PS Srebrenika tragaju za provalnicima. Pretpostavlja se da je provale i krađe dečijih kasica, uradila ista ekipa lopova.



Izvor: Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar