Emotivni vremeplov Aleksandra Radojičića: Glumac se prisetio svojih početaka u omiljenom pozorištu (FOTO)

"Prvu ulogu u Pozorištu Boško Buha odigrao sam marta 2009."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-stock/Aleksandar Nalbantjan

Poznati mladi glumac Aleksandar Radojičić objavio je na društvenim mrežama, u čast 70 godina pozorišta Boško Buha, tekst u kome se priseća svojih glumačkih početaka u ovom teatru.

Glumac se prisetio svojih prvih uloga i izlazaka na “daske koje život znače”. Njegovu objavu vam prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povodom jubilarnih sedamdeset godina Pozorišta Boško Buha – moji počeci:

“Prvu ulogu u Pozorištu Boško Buha odigrao sam marta 2009. godine. Bio je to Princ u predstavi “Mala sirena” Ljudmile Razumovske u režiji Milana Karadžića. Dosta nas se posle te predstave zadržalo u Buhi, a meni je dugo ostao i nadimak Aca Princ. Sad sam prerarastao uloge prinčeva, ali volim da se setim početaka u Buhi i kako je to bilo igrati na matičnoj sceni. A to je i moja želja za Buhin jubilarni rodjendan – da se što pre vratimo na nju!”

 

View this post on Instagram

 

Povodom jubilarnih sedamdeset godina Pozorišta Boško Buha – moji počeci: Prvu ulogu u Pozorištu Boško Buha odigrao sam marta 2009. godine. Bio je to Princ u predstavi “Mala sirena” Ljudmile Razumovske u režiji Milana Karadžića. Dosta nas se posle te predstave zadržalo u Buhi, a meni je dugo ostao i nadimak Aca Princ. Sad sam prerarastao uloge prinčeva, ali volim da se setim početaka u Buhi i kako je to bilo igrati na matičnoj sceni. A to je i moja želja za Buhin jubilarni rodjendan – da se što pre vratimo na nju! #pozoristeboskobuha #sedamdesetgodinapozoristeboskobuha #sedamdesetgodina #70godinapozorista #pozoriste #predstava #gradbeograd #kultura #aleksandarradojicic #jubilej

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar