Maja Berović o majčinstvu, Ceci i SVAĐI sa Džalom i Bubom: Plakala je kada su joj OVO poslali (VIDEO)

Pevačica kaže da će postati majka kada ona to odluči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima Maja Berović izdala je juče novi album “Intime”, koji već ruši sve rekorde slušanosti i gledanosti na sajtu “Jutjub”. Ovim povodom sastali smo se sa pevačicom i porazgovarali o svim aktuelnostima iz njene karijere, ali i privatnog života.

Maju je prezadovoljna kako publika reaguje na nove pesme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prezadovoljna sam reakcijama publike. Društvene mreže ‘gore’, pesme dostižu neke svoje vrhunce. Zaista sam presrećna. Očekivala sam ovakve reakcije, jer sam verovala u ovaj album. Šta drugo reći, osim ogromna sreća u ovom teškom vremenu kada malo šta može da nas usreći”, rekla je Maja na početku razgovora za “Objektiv“.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Na albumu “Intime” većinu pesama potpisuje muzički par Aleks i Niki “Kaneras”. Maja otkriva zašto je rešila da sarađuje sa ovim dvojcem.

“Mladi su i pretalentovani. Želela sam nešto drugačije, da donesem tračak neke nove energije, nekog novog zvuka. Ja sam neko ko je uvek davao šansu mladim ljudima, to sam uradila i sada. Srećna sam što nikad ne pogrešim kada je odabir saradnika u pitanju”, kaže Maja.

foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Nekoliko pesama uradili su joj za novi album bosanski reperi Džala Brat i Buba Koreli, a to je pokazatelj da nisu tačna nagađanja da su u svađi sa Berovićevom.

“Između mene, Džale i Bube nikada nisu postojali problemi. To su samo neka nagađanja i spekulacije. Ne znam da li je potrebno uopšte to da komentarišem. Da nisu u dobrim odnosima sa mnom ja verovatno nijednu pesmu njihovu ne bih snimila”, objašnjava pevačica.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja se druži sa Majom, izjavila je da joj se sa njenog novog albuma najviše dopada numera “Niko ne zna”.

“To jedna i od mojih favorita. Kada mi je Džala poslao tu pesmu bukvalno su mi suze krenule. To je pesma koja budi najdublje emocije ne samo kod mene, već i kod svakog drugog čoveka koji malo bolje posluša tu pesmu i udubi se u sam tekst”, kaže Maja.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Na pitanje da li bi se Ceca dobro snašla u žanru muzike u kojem ona dobro “pliva” poslednjih godina Maja kaže:

“Ceca je pevačica. To je osoba koja može da se snađe u bilo kom žanru. Kad znate da pevate, lako vam je”, smatra Maja i otkriva da li se jedna drugoj žale što zbog pandemije koronavirusa ne mogu da nastupaju.

“Ne žalimo se. Kada se čujemo pričamo o nekim veselim temama. Nismo mi osobe koje vole da se žale”, poručuje vlasnica hita “Neka stvar”.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Sa Majom Berović popričali smo i o njenom braku sa suprugom Alenom.

“Živimo kao i sav normalan svet. Mi se generalno nikad ne svađamo. Zajedno smo nekih 15 godina i nikad nismo imali nesuglasice, što je retkost. Možda zbog toga što smo vrlo slični”, otkriva atraktivna pevačica, koja priznaje da ona i njen muž priželjkuju prinovu.

“Naravno, kao i svaki drugi par. To će se desiti kada je budem odlučila i kada se vi, mediji, ne budete toliko brinuli kada ću ja postati majka. Kad se najmanje budete nadali ja ću vas iznenaditi”, zaključuje pevačica, a ceo razgovor sa Majom možete da pogledate u video snimku iznad.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar