Folkerka OŠTRO o krizi na estradi: “Neda Ukraden kuka, a jedna CIPELA joj košta 30.000 dinara”

Iskreno odgovorila...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Č. Vukojičić

Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković, nakon završetka rijalitija sabira utiske i nema je mnogo u javnosti.

Zorica Marković
foto:ScreenShot/Youtube

Ona je, nedavno, za medije prokomentariala svoje učešće u “Zadruzi” ali i situaciju u našoj zemlji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dobro sam, svi smo zdravi, hvala bogu, ali, s druge strane, teško mi je kad vidim svoj grad i zemlju. Kad vidim kako ljudi odlaze zbog ove bolesti, a tek šta će biti posle svega ovog”, rekla je ona, a potom dodala:
“Što se tiče odnosa sa produkcijom, mislim da je to svima jasno, jer, evo, već devet godina sarađujem s njima i sve je u najboljem redu. Potpišem ugovor, redovna je uplata i ja njima jednostavno ne mogu da kažem ne! Druga stvar, dopada mi se ovo, jer rijaliti shvatam kao psihološku igru u kojoj se dobro snalazim. A to što ostali učesnici ne mogu to da ukapiraju, to je njihov problem”.

foto:E-stock/M.Rodic

Kako je u čitavom svetu kriza, pevačica je priznala da je njoj “mirna glava” i da već dugo ne zavisi od estrade.

“Uvek sam govorila: “Ljudi, čuvajte se za crne dane”, i ja sam u tome uspela. Meni je mirna glava, ne zavisim od estrade već deset godina, jer sam videla gde to vodi i kako će biti. Okrenula sam se drugim poslovima, lepo živimo i ne moram da brinem. Mislim da su svi na estradi ugroženi, a ponajviše muzičari, jer su uvek imali male honorare, za razliku od pevača. Velike zvezde su valjda mogle da uštede nešto da barem godinu dana ne moraju da brinu. Ako nisu to uspeli i sad traže od države, onda je to sramota. Ja bih se pre otrovala da sam na njihovom mestu”, rekla je Zorica.

Foto: Screenshot/Instagram

Na pitanje medija da prokomentariše to što  je njena koleginica, Neda Ukraden, javno apelovala za pomoć estradi, Zorica je, bez dlake na jeziku, odgovorila:

“Jao, bože Neda…. Pa jedna njena cipela košta 30.000 dinara, a nekom kolegi manje poznatom potrebno je toliko da prehrani svoju porodicu. A da li sve te zvezde plaćaju porez, ja nisam sigurna da plaćaju! To ni bogotac ne može da pohvata, mnogi od njih čak nisu ni članovi udruženja, nemaju ni penziono ni socijalno, a tolike pare zarađuju”.

Na kraju je odgovorila i na pitanje koje je zanimalo mnoge, da li će ponovo ući u “Zadrugu”.

“Ne znam, otići ću na razgovor da vidim, ja imam važeći ugovor sa ‘Pinkom’. Moram da vidim šta će biti s poslom koji imam van toga”, zaključila je Markovićeva.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar