Primio tri gola na startu, ali je optimističan: Sa Partizanom LAKŠE, nego sa Zvezdom

"Važno je da je led probijen"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-stock/Dušan Milenković

Iako je primio tri pogotka na superligaškoj premijeri, golamn Novog Pazara, Marko Drobnjak, bio je verovatno najbolji akter svoje ekipe.

Uspevao je da zaustavi nalete Spiridonovića, Gajića, Kataija i Ivanića, a iako je njegova ekipa delovala loše na startu novog šampionata, Drobnjak poručuje da će biti sve bolji i bolji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, raspored im nije išao na ruku. Posle susreta sa Zvezdom sledi im duel sa Partizanom, a potom i odlazak na gostovanje Radničkom.

“Rezultatom ne možemo da budemo zadovoljni, ali borbenošću svih momaka lično sam prezadovoljan. Ne postoji niko ko nije želeo da da maksimum”, kazao je Drobnjak za Sportski Žurnal.

“Važno je da je led probijen. Siguran sam da ćemo svi više ceniti ono što znamo i možemo nego što je bilo protiv Zvezde. Sa ovom utakmicom nestala je trema, a i razumljiva je bila kad naspram sebe imaš jedan od naših najboljih timova, pa će s Partizanom u sredu biti kudikamo lakše”.

Drobnjak je kazao da je sa Jovičićem iz Zvezde igrao zajedno u Borcu, da dobro poznaje i ostale igrače Zvezde, ali da nije bilo treme na “Marakani”.



Izvor: Objektiv.rs, Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar