Jovan i Stanimir se posvađali, a onda je došlo do KRVAVE TUČE: Kobni epilog obračuna dvojice rođaka

Tragedija u Tesliću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/ ATV

Tuča dvojice rođaka Jovana A. (22) i Stanimira L. (37), koja se dogodila prije desetak dana, bila je kobna za Stanimira, koji je od zadobijenih povreda glave umro u Univerzitetskom kliničkom centru RS, dok je Jovan A. u sredu uhapšen, a danas je predat dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu, pišu Nezavisne.

Jovan A. i njegova majka M.A. došli su 20. jula naveče u Stanimira L. kuću u selo Blatnica, kod Teslića, u kojoj je posle izvesnog vremena došlo do međusobne prepirke, a zatim i tuče dvojice mladića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Oko 22.10 policiju je nazvala nepoznata osoba i kazala da je u kući Stanimira L u Blatnici u toku tuča, a zatim je prekinula vezu. Kada je policija izašla na lice mesta zatekla ih je u dvorištu, a u međusobnom udaranju lakše povrede je zadobila i majka Jovana A., koja se umešala u obračun svog sina i Stanimira L”, priča izvor Nezavisnih.

U tuči je teške povrede glave zadobio Stanimir L, koji je bez svesti prevezen u teslićki Dom zdravlja, odakle je prebačen u dobojsku bolnicu “Sveti apostol Luka”, a potom u UKC RS u Banjaluku.

U toj zdravstvenoj ustanovi je umro u nedelju naveče, a prema nezvaničnim informacijama smrt je okarakterisana kao nasilna usled udarca u glavu ili kao posledica pada na čvrstu podlogu nakon udarca.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da je u sredu uhapšen J.A. s područja opštine Teslić zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnom posledicom.

“Za navedeno lice postoji osnov sumnje da je 20. jula učestvovalo u tuči zajedno sa licima S.L. i M.A., prilikom čega je S.L. zadobio teške telesne povrede, od kojih je podlegao u UKC RS u Banjaluci”, navodi se u saopštenju dobojske Policijske uprave.

Tučom su navodno Jovan A. i Stanimir L hteli da reše neke razmirice koje su imali odranije. Nakon kriminalističke obrade Jovan A. je uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat Okružnom javnom tužilaštvu Doboj koje bi tamošnjem Okružnom sudu trebalo da uputi predlog za određivanje mere pritvora.



Izvor: Nezavisne

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar