Kožar i Hadžić imali lažne pasoše, na imena Robert Bitenc i Martin Pospišek: Detalji ubistva škaljaraca

Grčki istražitelji pored tela ubijenih pronašli su falsifikovana dokumenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Vođa barskog kriminalnog klana Alan Kožar, koji je ubijen 23. jula na Krfu, imao je falsifikovana dokumenta i putovao sa pasošem Slovenije pod imenom Robert Bitenc, saznaje Pobjeda.

Njegov prijatelj Damir Hadžić usmrćen iz automatskog oružja dok je bio sa Kožarom u automobilu u blizini luksuznog letovališta takođe je koristio slovenački pasoš na ime Martina Pospišeka.

Grčki istražitelji pored tela ubijenih pronašli su falsifikovana dokumenta i zatražili od kolega iz Slovenije potvrdu da su ubijeni njihovi državljani.

Tragom te informacije, utvrdili su da se radi o beguncima iz Crne Gore i Srbije i preko Interpola dobili informacije o njihovim identitetima.

Tako je krenula provera kuda su se sve kretali ubijeni, ko ih je pratio i uspeo da pronađe mesto i vreme da počini zločin. Na istražiteljima je zadatak da obave provere kuda su sve prošle žrtve i ko im je bio za petama.

Prema saznanjima Pobjede, grčki istražitelji u kontaktu su sa kolegama iz više zemalja kako bi ušli u trag ubicama. Utvrdili su da su nedavno Kožar i Hadžić boravili u Turskoj i posumnjali da su od tada praćeni.

Grčka policija saslušala je više osoba u okviru istrage likvidacije Alana Kožara i Damira Hadžića, ali za sada niko nije uhapšen.

Paralelno sa istragom o likvidaciji Kožara i Hadžića, grčke istražitelje zanima sa kime su bili u kontaktu i ko im je omogućio lažna dokumenta.

Kožar i Hodžić ubijeni su ispred iznajmljene vile u kojoj su boravili prethodna dva meseca.



Izvor: volimpodgoricu.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar