Doktorka Darija IZNENADILA odevnim predmetom koji retko nosi, a i on joj ODLIČNO stoji (FOTO)

Svakodnevno privlači pažnju javnosti kako svojim znanjem, tako i stasom, a i stajlingom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Printscreen/ Tanjug

Zamenica direktora Instituta “Batut”, doktorka Darija Kisić Tepavčević, od početka epidemije koronavirusa u našoj zemlji i svakodnevnih obraćanja na konferencijama, privlačila je pažnju javnosti, kako svojim znanjem, tako i stasom, a i stajlingom.

Doktorka važi za nekog ko vodi računa o svom fizičkom izgledu, a posebno svom stajlingu, te smo tako navikli da je viđamo u elegantnom kompletu koji čine suknja i sako, ali je danas mnoge iznenadila drugim modnim komadom na konferenciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za današnju kombinaciju, doktorka Darija je izabrala belu košulju i crne strukirane pantalone, koje, možemo reći retko nosi, ali joj odlično stoje.

Foto/ Printscreen/ Tanjug
Foto/ Printscreen/ Tanjug
Foto/Printscreen/Pink


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dok su drugi u skafanderima ona razmislja o stajlingu gde se i maska obavezno uklapa u isti. Meni tuzno vi kako hocete.Pristojnije bi bilo da se u znak solidarnosti sa kolegama na terenu pojavljuju u lekarskim mantilima, do skoro uglavnom ni maske nisu nosil. Mislim da bi i savest i svest gradjana u tom slucaju bila na visem nivou. Nemam nista protiv iste ali tako skockanu mnogi je ne prihvataju kao lekarku pa ni preporuke joj nemaju potrebnu tezinu. Naizgled nebitno ali vrlo bitna stvar ....bar za mene. Otprilike ko kad bi se generali na bojnom polju pojavljivali u salonskim odelima...

    Odgovori
  2. Sve pantalone su uglavnom strukirane, samo sto taj struk moze biti podignut, normalan ili spusten! Ako nemaju struk, onda se drze na tregerima. Opis vam je bzvz.

    Odgovori

Ostavite komentar