DRUGAČIJI PRISTUP: Duškovom filozofijom mame navijače!

Prvak Španije Baskonija započeo je marketinšku kampanju – rečima trenera Duška Ivanovića, koji je klubu doneo šampionsku titulu ovog leta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Duško Ivanović
Printscreen/YouTube

Klub iz Vitorije finansijski umnogome zavisi od sezonskih ulaznica, procentualno se na taj način finansira više od ostalih evroligaša.

Zbog toga je zamolio fanove za podršku rečima koje je nazvao “Duškovom filozofijom” (“la filosofia Duskista”) – iako navijačima niko ne može garantovati kada će biti dozvoljeno prisustvo gledalaca na utakmicama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ako na sve ovo gledate kao patnju i žrtvu… Bitno je samo toj žrtvi pružiti smisao. Onda to više nije patnja, to je motivacija. I onda vam to postaje važno”, kazao je Ivanović nakon osvajanja titule, objašnjavajući svoju filozofiju žestokih treninga i radne etike.

Klub je napustila prva zvezda, Gruzijac Tornike Šengelija, a Baskonija do sada nije uspela da dovede igrača njegovog kalibra. Budžet za narednu sezonu biće izvesno manji… U međuvremenu, rivali Real Madrid, Valensija i Barselona se pojačavaju.

“Baskonija se sa sadašnjom realnošću sa osećajem odgovornosti i empatije. Naši navijači prolaze kroz težak period. Za nezaposlene navijače, cene sezonskih karata biće za 20 procenata manje”, saopštio je klub.

Cene sezonskih karata za dvoranu u Vitoriji, u jednom od najbogatijih krajeva Španije, su od 65 evra za decu do najskupljih od 809 evra.

PANIKA U LA KORUNJI: Španski fudbaler hitno prebačen u bolnicu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar