Bizarni ljubavni trougao: Žena (75) se udala za zeta, tvrdi da ćerka pokušava da ih razdvoji

Par je prekinuo ubrzo nakon što je on pušten iz zatvora, navodno zbog Elenine nevere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Bizarni ljubavni trougao između 75-godišnje žene, njenog 52-godišnjeg zeta i 56-godišnje kćeri izazvao je kontroverzu u Rusiji nakon što je njihova priča postala viralna ovog meseca.

Galina Zukovskaja (75) iz Sankt Peterburga udala se za 23 godine mlađeg Vjačeslava Zukovskoga 2010. godine, ali to nije razlog zbog kog je slučaj privukao pažnju. Problem je bio u tome da je Vjačeslav bio Galinin zet jer je bio u braku s njenom kćeri Elenom tri godine.

Par je prekinuo ubrzo nakon što je on pušten iz zatvora, navodno zbog Elenine nevere. Vjačeslav je utočište zatim pronašao kod tašte i par se oženio 2010. Od tada su zajedno, ali Galina tvrdi da im je njena kći oduvek zavidela na vezi i da pokušava da je raskine.

“Moja je kći verojatno ljubomorna što mama nije sama. Imam s kime razgovarati, a ona nema”, rekla je Galina Zukovskaja za ruski tabloid Komsomolskaja Pravda. “Ona želi da se razdvojimo. Često šalje svoju 30-godišnju kćer, koju je dobila s drugim muškarcem, da ga zavede”, govori.

Vjačeslav je bivšu suprugu Elenu upoznao dok je služio kaznu u zatvoru u Murmansku zbog ubistva svog bivšeg poslodavca zbog neisplaćenih plata. Iz zatvora je objavio oglas u lokalnim novinama i Elena mu se javila. Par se oženio 2007. godine u zatvoru u kojem je Vjač eslavslužio kaznu. Tri godine kasnije pušten je i preselio se u njihov dom u Sankt Peterburgu, no brak se ubrzo raspao.

Galina tvrdi da je njena kći varala muža nedugo nakon puštanja na slobodu i na kraju ga izbacila iz kuće. Kako nije imao kuda, Vjačeslav je bio osuđen na beskućništvo, ali tašta se sažalila nad njim i odvela ga u svoj dom. Priznaje da to nije učinila iz ljubavi, ali kako je vreme prolazilo, oni su se zbližili.

Galina je godinama trpela kritike rođaka jer je uzela bivšeg supruga svoje kćeri, ali kaže kako ona i Vjačeslav sad imaju stabilan odnos utemeljen na ljubavi i poštovanju. Pre dve godine želeli su dete i čak su pronašli surogat majku, ali ispostavilo se da su prevareni. Žena je uzela milion njihovih rubalja (oko 1.430.535 dinara), ali DNK je pokazao da dete nije njihovo, barem tako par tvrdi, prenosi Oddity Central.

52-godišnji muškarac priznaje da je jednom pogrešio tražeći drugu ženu, ali Galina mu je oprostila. Rekla mu je da, želi li drugu, samo treba otići, no on je odlučio da mu je bolje s njom.

“Znate šta mi se sviđa kod Galine? Siguran sam da me neće prevariti, umoran sam od varanja”, izjavio je.

75-godišnja penzionerka tvrdi da ih je njena kći neprestano pokušavala razdvojiti, čak je i 30-godišnju kćerku poslala da zavede svog bivšeg supruga. Uverena je da joj zavidi na njihovoj vezi, ali dodaje da je u pitanju i njen stan koji Vjačeslav naslediti, a ona kaže kako to njena porodica ne može prihvatiti.

Čudan ljubavni trougao postao je viralan na ruskim društvenim mrežama ranije ovog meseca, ali protagonisti priče poznati su ruskoj javnosti već nekoliko godina nakon što su ih pozvali u popularnu TV emisiju da ispričaju svoje verzije događaja.



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar