Kažite zbogom popravljanju šminke i crvenim TRAGOVIMA od NAOČARA! Rešenje je u jednom proizvodu! (VIDEO)

Profesionalna šminkerka je na društvenoj mreži Tik Tok, podelila jednostavan trik za besprekoran ten

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/Drobotdean

Nevezano da li nose naočari za vid ili sunce, većina žena zna koliko je mučenje stalno popravljanje pudera onog trenutka kad naočare skinu. Sa jedne strane je razumljivo – znojimo se, plus, papučice sa unutrašnje strane stakala “grebu” podlogu, odnosno, skidaju puder.

Rezultat svega toga su crveni tragovi na koži i stalna popravka tena.

Jedna šminkerka je na društvenoj mreži Tik Tok, podelila sa pratiocima kako se ovakav problem može rešiti na jednostavan način. Tajna je u samo jednom proizvodu a video je do sad pregledalo preko 35 hiljada ljudi.

Eli, koju samo na Tik Toku prati preko 244 hiljade pratilaca, objasnila je da je ključ u bazi za šminkanje oka ili prajmeru, kako ga češće zovu. I to ne bilo kom, vodootporne varijante su najbolji izbor za one koji se mnogo znoje.

Foto/Freepik

Dakle, umesto da lice pretrpavate puderom ili korektorima koji imaju vodeniju teksturu, najbolje je da na mesta na kojim vam naočare ostavljaju tragove, nanesete bazu za kapke i utapkate je vrhovima prstiju, četkicom ili bjuti blenderom.

Tek nakon toga nanestite puder ili korektor po potrebi.

Baze za senku imaju gušću teksturu i inače ne zahtevaju dodatno setovanje, što ih čini odličnim izborom za dugotrajniji izgled tena.

Eli je nakon nanošenja prajmera još nekoliko puta vraćala i skidala naočari i time pokazala uspešnost trika.

Pogledajte video za detaljniji tutorijal i pokušajte i vi!

@elliemakeupartista lil EYE PRIMER saving the day for all the glasses wearin folks ? ##minitutorials ##makeuptutorial ##makeupartist ##makeup ##makeuphacks

♬ They Call Me Tiago (Her Name Is Margo) – Tiagz



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar